Banner Mobilier Magazin BIG Mag

CSM LUGOJ ARE PROPRIUL MICROBUZ

Clubul Sportiv Municipal Lugoj va beneficia de acum de un mijloc de transport propriu, care îi era atât de necesar. Primăria Lugoj a dat clubului un microbuz de 8+1 locuri, care a aparținut Detașamentului de Pompieri și cum aceștia au primit unul nou recent, autovehiculul a ajuns la CSM Lugoj. Mașina va fi folosită în special pentru deplasarea sportivilor de la secțiile de lupte, gimnastică și box la competiții, acolo unde numărul acestora nu este mare, iar pentru sporturile de echipă se va găsi o soluție ulterioară în ceea ce privește un mijloc de transport propriu pentru deplasările din weekend.

Francisc Boldea- primarul Lugojului (PSD):

Microbuzul pe care l-ați văzut în fața Primăriei, cel roșu, a fost primit de la Jena și l-am predat la ISU Banat, la Detașamentul de Pompieri de la Lugoj. Acum ei primesc unul nou, de 16 locuri și l-am cerut înapoi pe al nostru, propunând să îl dăm Clubului Sportiv Municipal și i-am ajutat pentru diferite activități care nu implică un număr mare de sportivi.

 Directorul CSM Lugoj spune că microbuzul este deosebit de important pentru sportivii clubului, mai ale că în weekend, când aceștia au competiții, se găsesc foarte greu mașini disponibile să-i ducă în deplasări.

Marius Maier, director CSM Lugoj:

Acest microbus este foarte util. Este un vis care a devenit realitate. Ne bucurăm foarte mult pentru că vom avea prilejul să economisim sume importante de bani pentru transporturile sportivilor. Ne-am dorit de foarte mult timp acest mijloc de transport și bineînțeles că ne vom putea folosi de el pentru competițiile în care sunt angrenați sportivii secțiilor de lupte, de box, unde numărul sportivilor este mai mic. În viitor vom face eforturi pentru un mijloc de transport care să facă față deplasărilor sportivilor de la jocurile de echipă. Deci în momentul de față putem spune că suntem foarte bucuroși pentru acest mijloc de transport.

 Primarul Lugojului a declarat că în următoarea ședință de consiliu va propune angajarea unui șofer care să conducă atât microbuzul Clubului Sportiv Municipal, cât și microbuzul Clubului Sportiv Școlar, care stă nefolosit din cauză că Inspectoratul nu are postul de șofer în organigramă.

leave a reply