Connect with us

Bună, ce dorești să cauți ?

elena danciu
Mobila de Caliate

Social

O tânără din Germania face voluntariat la adăpostul de animale Free Amely

Mii de animale fără stăpân, câini și pisici, au fost salvate prin intermediul Asociației Free Amely 2007 de-a lungul celor 16 ani de existență.
La adăpostul situat la ieșirea din Lugoj, între satele Tapia și Măguri, se află astăzi 82 de câini, dar și un motănel, care au nevoie în permanență de asistență și ajutor, până în momentul în care își găsesc o familie care să îi adopte.

Munca desfășurată nu este una ușoară, însă răsplata este pe măsură, bunăstarea animalelor fiind obiectivul principal la Free Amely.

De mai bine de o săptămână, cei care se ocupă de adăpost au primit o mână de ajutor din partea Izabellei Mitu, o tânără în vârstă de 18 ani, născută la Lugoj, dar care locuiește în Karlsruhe, Germania.

Publicitate. Scroll pentru a continua.

”Am ajuns la Free Amely luni, în 31 iulie. Mă ocup de hrănirea și adăparea animalelor, le curăț cuștile, ajut cu tot ce este nevoie. Este pentru prima dată când fac voluntariat în România și, chiar dacă la început părinții mei nu au fost foarte încântați de idee, fiindcă nu știau exact cum stau lucrurile la acest adăpost, lucrurile s-au schimbat când am văzut cât de implicați sunt cei de la Free Amely și câtă grijă și iubire manifestă față de animale. Se vede că aici totul se face cu suflet! Îmi place foarte mult și voi face voluntariat timp de două săptămâni”, spune Izabella.

În luna noiembrie a anului trecut, tânăra a facilitat adopția unui câine din adăpostul Free Amely pentru vecinii săi din Germania.

Izabella Mitu este de părere că munca alături de animale te încarcă pozitiv și își dorește ca și alți tineri să îi urmeze exemplul.

Publicitate. Scroll pentru a continua.

Câinii și pisicile sunt animale care, pe lângă hrană și apă, au nevoie de multă joacă și socializare, astfel că vizitele lugojenilor de toate vârstele la adăpost sunt întotdeauna binevenite.

Oamenii care vor să sprijine Asociația Free Amely 2007 o pot face și prin donații. Pentru euro, este disponibil contul IBAN: RO94 RZBR 0000 0600 1417 0401, BIC / SWIFT: RZBRROBU, iar pentru lei contul IBAN: RO24 RZBR 0000 0600 0972 6733, BIC / SWIFT: RZBRROBU, ambele deschise la Raiffeisen Bank, titular cont Asociația Free Amely 2007. Se poate dona și prin PayPal, la adresa free_amely_2007@yahoo.com.

sursa: redesteptarea.ro

Publicitate. Scroll pentru a continua.
Adaugă un coment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

Concerte și Spectacole

Sala Teatrului ”Traian Grozăvescu” se transformă miercuri, 15 mai, de la ora 18, în ”țara digitală”, unde Alice, îndrăgitul personaj al lui Lewis Carroll...

Concerte și Spectacole

Weekend-ul acesta, Lugojenii si nu numai sunt invitați să se alăture unei experiențe extraordinare, pregătită de Primăria Municipiului și Casa de Cultură a Municipiului...

Educație

Municipiile Timișoara și Lugoj vor găzdui simultan miercuri, 15 mai, tradiționalul târg al ofertelor educaționale ale liceelor din județ. Ajunsă în acest an la...

Direct la Subiect

Anul 2023 aducea voleiului feminin lugojean cele mai mari performanțe din istoria clubului CSM: câștigarea Supercupei și a Cupei României, clasarea pe locul 3...