Connect with us

Bună, ce dorești să cauți ?

elena danciu

Music News

Ricky Martin şi Enrique Iglesias anunţă un turneu comun

Ricky Martin şi Enrique Iglesias, cele mai importante staruri „latino” din ultimele trei decenii, au anunţat miercuri lansarea unui turneu comun care va străbate oraşe din SUA şi Canada şi care va debuta în septembrie, relatează EFE.

Turneul, care va include aproape 20 de concerte, va începe pe 5 septembrie la Phoenix şi va străbate oraşe ca Los Angeles, Houston, Las Vegas, Toronto, Montreal, New York, Chicago sau Miami, înainte de a se încheia pe 30 octombrie la Atlanta.

„Este pentru prima oară când plec în turneu cu cineva”, a declarat în faţa media Ricky Martin. „Suntem foarte fericiţi să colaborăm la acest turneu care este un eveniment special”, a spus la rândul său Enrique Iglesias, considerându-l un eveniment „istoric” pentru artiştii latino.

Deşi acest gen de muzică se bucură azi de multă popularitate în întreaga lume, Ricky Martin y Enrique Iglesias au fost în anii 90 primii artişti care au deschis calea acestui pop latino global în peisajul „mainstream”. Ambii artişti au ştiut apoi să se menţină pe piaţa muzicală şi să-şi păstreze legiunile de fani, devenind acum părinţi după ce s-au lansat foarte tineri în industria muzicală.

„Este un proiect pe care l-am dorit dintotdeauna să-l facem, vorbim de mulţi ani despre el şi în sfârşit se va concretiza”, a spus Enrique Iglesias care s-a declarat „puţin nervos” în faţa acestei mari experienţe pe care o va avea alături de prietenul său Ricky Martin.

Publicitate. Scroll pentru a continua.

La rândul său, artistul portorican care în ultimele luni a lansat single-uri precum „Cantal” sau „Tiburones”, şi-a exprimat speranţa ca oamenii să vină la concerte pentru „a se simţi bine” şi a uita pentru câteva ore de problemele lor cotidiene.

Adaugă un coment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

Advertorial

Lugojul beneficiază de un nou punct de atracție pentru iubitorii de design și calitate în domeniul amenajărilor interioare. Începând cu data de 24 iunie,...

Concerte și Spectacole

Corurile de Copii ale Academiei Lugoj Clasic vor susține spectacole cu muzică de operă la Lugoj și Timișoara. La Lugoj, evenimentul desfășurat sub genericul...

Concerte și Spectacole

Un punct de reper pentru cultura românească, Romanian Chamber Orchestra este singurul proiect care reunește Diaspora muzicală acasă, aducând împreună muzicieni români care fac...

Concerte și Spectacole

Formația Sub Radio din Washington DC a susținut un recital de zile mari la Teatrul Municipal “Traian Grozavescu” din Lugoj, joi 11 mai 2023....