Connect with us

Bună, ce dorești să cauți ?

elena danciu

Life & Style

Ce va face cu banii câștigați, câștigătorul de la Românii au Talent

Al zecelea sezon al emisiunii ”Românii au Talent l-a avut învingător pe Radu Palaniţă, un mecanic auto în vârstă de 40 de ani. Bărbatul a uimit întreg publicul cu talentul său și a reușit să câștige premiul cel mare.

Mecanicul auto l-a surprins pe Florin Călinescu, care a apăsat Golden Buzz-ul în etapa audiţiilor și a câştigat marele premiu de 120.000 de euro. Radu Palaniţă  a dezvăluit, într-un interviu pentru „Adevărul“, ce va face cu banii câştigaţi și ce se va întâmpla cu job-ul lui odată cu debutul în muzică.

Colanti Bumbac Dama Treisfert Sport Modele NoiSe pare că cea mai mare investiție a mecanicului va fi o casă, deoarece până în prezent, acesta a locuit cu chirie.

„Pentru mine, cea mai importantă investiţie va fi să-mi cumpăr o casă, momentan stau în chirie, aşa că-mi va asigura un mare confort.

Apoi, cu o parte din bani vreau să-mi ajut familia şi o parte o voi folosi pentru a ajuta o familie care are nevoie de sprijin”, a declarat Radu.

Rămâne mecanic auto

Deşi muzica este marea sa pasiune, Radu Palaniţă spune că va lucra în continuare ca mecanic auto, meserie pe care a învăţat-o de la tatăl lui şi pe care o practică încă de la 14 ani.

Publicitate. Scroll pentru a continua.

„Am continuat să lucrez şi voi continua şi de acum înainte. Nu-mi doresc să renunţ la meseria mea. Dacă voi ajunge să am o carieră dezvoltată în zona de muzică, probabil voi lăsa meseria de mecanic pe planul doi.

Cu toate acestea, este o pasiune majoră şi ceea ce ştiu nu-mi poate lua nimeni pe mai departe”, a adăugat acesta.

Radu Palaniță a câștigat marele premiu de 120.000 de euro de la „Românii au talent“, în finala celui de-al zecelea sezon, de vineri, 29 mai. Pe locul doi, premiat cu 20.000 de euro, s-a clasat Siena Vuşcan (10 ani), iar locul trei, premiat cu 10.000 de euro, a fost ocupat de pianistul Mihai Ţigaret (13 ani).

capital.ro

Publicitate. Scroll pentru a continua.
Adaugă un coment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

Știrile TEN TV

Sergiu Novac, de departe unul dintre cei mai buni elevi ai Liceului Teoretic Corioalan Brediceanu, a confirmat din nou. La un concurs interjudețean de...

Știri

Maratonistul Tibi Uşeriu a reuşit, pentru a treia oară consecutiv, să treacă primul linia de sosire a celui mai greu maraton din lume –...