Banner Mobilier Magazin BIG Mag

MOTO EXTREM LUGOJ, PE PODIUM ÎN ETAPA A II-A

Sportivii Clubului Moto Extrem Lugoj, pregătiți de Liviu Jigmond, au avut o evoluție bună la etapa a doua a Campionatului Național, desfășurată sâmbătă la Valea lui Mihai. Din cei opt piloți deplasați în județul Bihor, patru au reușit să urce pe podium. O comportare exemplară a avut Liviu Jigmond Junior, care la categoria 50 cc juniori 2 a reușit să termine cursa pe locul I, în ciuda problemelor de sănatate pe care le-a avut înainte de competiție. Tot la categoria 50 cc juniori 2, un alt lugojean, Mark Luca Ioviță a ieșit pe locul al doiea. Pe locul secund s-a clasat și Mark Szabo, la 50 cc juniori 3. Mihai Stoichescu, multiplu campion național și pilotul emblematic al clubului lugojean a reușit o clasare pe locul al doilea în această etapă. Ceilalți patru sportivi deplasați, Ioviță Marțian, Giampiero Borghetti, Vlad Roșu și David Chivu s-au clasat între primii opt, însă nu au reușit să urce pe podium.

Liviu Jigmond, antrenor Moto Extrem Lugoj:

Fiul meu, Liviu Jigmond Junior a suferit la un antrenament pe care l-a efectuat  împreună cu Mihai Stoichescu, o accidentare după o săritură. Am fost la spital, i-a pus mâna în ghips, au urmat două zile crunte de recuperare, pentru ca să poată să țină de ghidon la cursă și surpriza a venit că a și reușit să învingă cu mâna bandajată, cu mâna zdrobită, să zic așa. El a fost singurul cu probleme de sănătate și a reușit să câștige, ne-a uimit pe toți.

Pentru piloții de la Moto Extrem Lugoj urmează etapa de la Lugoj, care va avea loc pe circuitul de pe Dealul Hezerișului  în data de 2 iunie începând cu ora 9. Vor participa în jur de 50 de sportivi de la cluburile din țară, iar lugojenii sunt așteptați într-un număr cât mai mare pentru o porție de adrenalină.

 

leave a reply