Banner Mobilier Magazin BIG Mag

BURLEANU ȘI PUȘCAȘ, AȘTEPTAȚI LA LUGOJ

Marcel Pușcaș și Răzvan Burleanu, doi dintre candidații pentru șefia Federației Române de Fotbal ar putea ajunge marți și miercuri la Lugoj a-și expune proiectele pentru următorii ani, în cazul în care vor fi la conducerea FRF. Aceștia se vor întâlni cu Simion Moatăr, directorul Clubului Sportiv Școlar, dar și cu Marius Maier, directorul Clubului Sportiv Municipal, cei doi având drept de vot la Federație. De asemenea, ar putea avea loc și o întâlnire cu reprezentanții autorităților locale, dacă timpul le va permite. În această perioadă, la Lugoj este așteptat să vină și Ionuț Lupescu.

Marius Maier, directorul Clubului Sportiv Municipal Lugoj:

Sunt informații din partea AJF Timiș că în această săptămână vor fi prezenți la Lugoj cele două persoane amintite, domnul Pușcaș, în această seară sau mâine, în funcție de ăntâlnirile pe care le are programate astăzi la Timișoara și domul Burleanu avem informații că în cursul zilei de miercuri va sosi la Lugoj. Care ar fi scopul vizitei lor? Scopul vizitei lor ar fi să ia pulsul înainte de alegerile care vor avea loc la Federația Română de Fotbal penrtru ocuparea postului de președinte, care vor avea loc în 18 aprilie. În această perioadă este așteptat și domnul Ionuț Lupescu.

 Răzvan Burleanul a mai fost la Lugoj. Vizita a avut loc anul trecut în luna august cu ocazia desfășurării Supercupei României la futsal. Acum vine pentru expunerea unui plan în ceea ce privește susținerea fotbalului în următorii patru ani.

leave a reply