Banner Mobilier Magazin BIG Mag

VREMEA NU A ÎMPIEDICAT CURĂȚENIA DE PRIMĂVARĂ

Zăpada căzută săptămâna trecută peste oraș nu i-a împiedicat pe locuitorii din Lugojul German să-și facă ordine în gospodării și să scoată în fața caselor         deșe-urile vegetale, electrice sau electronice, pentru a fi ridicate gratuit de lucrătorii societății Salprest, în cadrul primei etape a curățeniei de primăvară. Acțiunea derulată sâmbătă 24 martie, între orele 7.30 și 15 a scos în teren 40 de muncitori ai firmei și 14 utilaje. La finalul zilei, bilanțul a fost de peste 500 de metri cubi de material lemnos și vegetal și mai bine de jumătate de tonă de deșeuri electrice și electronice, printre care 18 televizoare, șase frigidere, patru calculatoare și două mașini de spălat. Comparativ cu anul trecut, cantitățile adunate au fost mai mici, asta și din cauza vremii care nu a permis cetățenilor tăierea și ajustarea arborilor și a materialului vegetal din grădini.

Mircea Ghera, director Salprest:

După câte știm activitatea a început sâmbătă la 7.30 și s-a încheiat la ora 15. Au participat la acțiune 14 utilaje, 40 de mașini, am adunat 516 mc de material vegetal și lemnos și 580 kg de echipamente electronice și electrice care au fost predate de cetățeni în cadrul acestei campanii.

 Sâmbătă, 31 martie, tot de la ora 7.30, curățenia de primăvară va continua și în cartierele din Lugojul Român, pe malul drept al râului Timiș.

 

leave a reply

Știri 24 PLUS

Trebuie citite