meia.ro

Titu Bojin face echipă cu Maria Grapini și dezvoltă PUSL Timiș

Titu Bojin, noul președinte al Partidului Umanist Social Liberal Timiș, a reușit să adune 65 de noi membri în doar două luni și jumătate, pentru partidul eurodeputatei Maria Grapini. Organizația a crescut semnificativ și are acum un număr total de 665 de membri, în luna martie 2023.

Bojin a explicat că umaniștii au început să se dezvolte în județ, atrăgând oameni care doresc să se implice în comunitățile lor și să atragă alături de ei un nucleu de oameni în fiecare comună. Aceștia sunt persoane capabile să rezolve problemele din comunitățile lor și să lucreze împreună pentru a realiza succesele și bucuriile fiecăruia.

”Avem oameni deosebiți, foarte capabili și hotărâți să lupte pentru partid”, a declarat Bojin într-un interviu recent. În acest context, el a sugerat că ar fi bine să comaseze cele patru tururi de alegeri programate pentru 2024, deoarece sunt prea multe într-un an.

Cu echipa pe care o coagulează în jurul său, Bojin intenționează să fie unul dintre factorii principali care pot ajuta la bunul mers al lucrurilor în partid. El a mai spus că intenționează să candideze la o funcție, dar încă nu a decis care ar fi aceea. Bojin și conducerea partidului la nivel național vor stabili împreună pentru ce funcție va candida.

În concluzie, Partidul Umanist Social Liberal Timiș se dezvoltă rapid sub conducerea lui Titu Bojin, care dorește să aducă mai mulți membri și să se implice în comunitățile locale pentru a face diferența. Cu o echipă puternică și hotărâtă, Bojin speră să fie unul dintre factorii principali care pot ajuta la bunul mers al lucrurilor în partid.

leave a reply