Banner Mobilier Magazin BIG Mag

Parcurile din Lugoj se pregătesc de primăvară

Periodic, în funcție de sezon sau vreme, echipele societății de Administrare Patrimoniu Lugoj asigură salubrizarea și igienizarea spațiilor în care au fost montate noi echipamente de joacă, indiferent dacă acestea se află în parcuri sau nu.

”În fiecare săptămână se curăță trei locuri de joacă, prin rotație, astfel fiecare loc este igienizat și salubrizat minimum de trei ori la două luni. Locurile sunt în Micro I, Micro V, 1 Decembrie 1918, Potcoava Unic, Balta Lată, George Enescu, Cotu Mic, la troiță și Stadion, în fața sălii de sport. Urmează în această primăvară amplasarea de noi echipamente în alte cinci zone ale orașului. Spațiile cu locuri de joacă sunt curățate periodic sau în funcție de nevoie, și este foarte important ca noi toți cei care ne bucurăm de aceste echipamente să le păstrăm în stare bună și să lăsăm curat în urma noastră, mai ales că fiecare loc a fost dotat cu multiple coșuri de gunoi care sunt golite zilnic sau maximum la două zile. Resursele sunt limitate, dar bunăvoința și dragostea pentru oraș pot fi nelimitate!”, spune Anca Micșa Oprea, city manager al municipiului Lugoj.

jachete si geci barbati big magIgienizarea zonelor se face prin aspirare, suflare, spălare sau măturare, cu echipe de minimum patru membri, care au în dotare refulatoare de frunze, aspirator, măturătoare stradală de mici dimensiuni dotată cu spălător cu presiune, cât și ustensile manuale – mături, lopeți etc.

În aceste săptămâni, sunt adunate deșeurile rămase în aceste spații și vegetația uscată și se reașează prin greblare pietrișul din zona respectivă.

sursa: redesteptarea.ro

leave a reply