meia.ro

Materiale și echipamente din Germania pentru sportivii și stadionul din Lugoj

La inițiativa lugojeanului David Strezariu, comunitatea din orașul german Heilbronn (situat în partea de nord a zonei metropolitane Stuttgart), a donat un nou transport de materiale și echipamente sportive pentru atleții legitimați la Clubul Sportiv Școlar-Clubul Sportiv Municipal Lugoj și pentru Stadionul Tineretului din orașul de pe Timiș.
Acțiunea este binevenită, pentru completarea și îmbunătățirea bazei materiale de pregătire și antrenamente a sportivilor noștri.

Așadar, la Lugoj au ajuns o saltea pentru săritura în înălțime, cu un suport metalic de susținere a saltelei, trei ștachete pentru săritura cu prăjina, trei ștachete pentru săritura în înălțime, șase sulițe de aruncare pentru competiție sau antrenamente, o cutie pentru săritura cu prăjina, cu capac și 50 de tricouri pentru antrenamente sau concursuri.

“Mulțumim pentru sprijinul acordat, pentru materiale, echipamente și transport, precum și pentru contribuția importantă la dotarea stadionului din Lugoj cu materiale sportive, de-a lungul mai multor ani”, a spus profesorul Adrian Vrudnik, din cadrul secțiilor de atletism ale CSȘ și CSM Lugoj.

Acțiunile de donare de materiale și echipamente sportive din Germania, organizate de David Strezariu au început în urmă cu aproape două decenii.

Anul trecut, stadionul din Lugoj a fost dotat cu stâlpi pentru săritura la înălțime, iar în anii anteriori cu zece garduri, patru saltele la săritura în înălțime, sulițe, bile și discuri pentru aruncare, ruletă.

De asemenea, au mai fost aduse trambuline pentru școlile din municipiu și pentru secțiile de gimnastică de la cluburile lugojene, sector pârtie pentru sărituri la gimnastică, saltele, schiuri etc.

La aceste materiale se adaugă și o donație anuală de tricouri pentru mai multe discipline sportive de la CSȘ și CSM Lugoj.

sursa: redesteptarea.ro

leave a reply