Connect with us

Bună, ce dorești să cauți ?

elena danciu
Mobila de Caliate

Concerte și Spectacole

Lugojul, oraș jazz! Vor veni artiști din SUA, Franța, Germania, Turcia, Bulgaria, Ungaria și România

Timp de trei zile, în Piața Josif Constantin Drăgan, Lugojul redevine pentru un weekend orașul jazz-ului.
Între 8 și 10 septembrie, lugojenii se pot delecta cu concerte susținute artiști din țări precum SUA, Franța, Germania, Turcia, Bulgaria, Ungaria dar și cu muzicieni de valoare ai jazz-ului local. Artiștii invitați vor susține o serie de ateliere, unde publicul interesat poate afla detalii interesante despre istoria diverselor instrumente și despre ce se petrece în spatele scenei.

Rochii de Zi si de Seara Magazin By YouÎn cele trei zile de festival, în care adulții se vor bucura de muzică de calitate, și copiii vor avea parte de activități pe placul lor: ateliere de olărit, picturi pe față și jocuri atractive.

Activitățile zilei de 8 septembrie cuprind un atelier de instrumente muzicale (18 – 19), activități pentru copii (17 – 21) și un târg de produse artizanale (18 – 23).

Programul muzical se va desfășura între orele 19,30 – 23.

Publicitate. Scroll pentru a continua.

Pe scenă vor urca trupele Espresso Martini & Friends, JazzyBIT și Vasko The Patch Blues Band (Bulgaria).

Evenimentele programate zilei de 9 septembrie vor începe la ora 18 cu atelierul de instrumente muzicale, urmat de activități pentru copii și târgul de produse artizanale.

Între orele 19, 30 – 23, vor cânta David Luca Trio, Manuel Rocheman Quartet ”Magic Lights” feat. Rick Margitza (Franța/ SUA) și Sanat Deliorman and Her Vienna Band (Turcia).

Publicitate. Scroll pentru a continua.

În 10 septembrie, de la ora 18, se repetă acti­vitățile diverse din zilele precedente: atelier de instrumente muzicale, activități pentru copii și târgul artizanal.

De la 19,30, invitații serii sunt Jazz Tribe Quartet, Bega Blues Band feat. Matt Pribojszki (Ungaria) și Jan Jankeje Gypsy Projekt (Germania).

sursa: redesteptarea.ro

Publicitate. Scroll pentru a continua.
Adaugă un coment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

Știri

Cele șapte tiruri erau încărcate în total cu 55 de tone cu deșeuri aduse din diferite state europene. Automarfarele au fost verificate la Punctele...

Social

Luna februarie aduce în atenția lugojenilor prima campanie gratuită de sterilizare a câinilor și pisicilor cu și fără stăpân din acest an, organizată de...

Direct la Subiect

Invitat la video podcast, Freddy ne povestește despre începuturile lui în muzică, viața de artist în tară și străinătate, reușite, greutăți și dezamăgiri. Ce...

Sport

La inițiativa lugojeanului David Strezariu, comunitatea din orașul german Heilbronn (situat în partea de nord a zonei metropolitane Stuttgart), a donat un nou transport...