Banner Mobilier Magazin BIG Mag

Lugojenii de toate vârstele sunt invitați să participe la prima ediție a Cupei CSM Lugoj

Pasionații de șah de orice vârstă, cu rating până în 2100 ELO, sunt invitați să participe sâmbătă, 24 februarie, de la ora 10, la prima ediție a Cupei CSM Lugoj, etapa ”Șah în școală”.
Competiția se va desfășura în Sala de Sport ”Lavinia Miloșovici” și va fi compusă din două turnee, unul dedicate adulților legitimați sau neligitimați, cu un ELO, CIV sub sau egal cu 2100 puncte, și unul pentru copii până la 14 ani.

Ritmul de joc este de șase runde, 10 minute plus cinci secunde pentru fiecare jucător.

Taxa de participare pentru adulți este de 100 de lei, iar pentru copii este suportată de către organizatori. Înscrierile la concurs se pot face până în data concursului, cu cel puțin jumătate de oră înainte de începerea întrecerii, la telefon/whatsapp 0737/240 499 sau 0762/235 233.

Premiile sunt nete, garantate și nu se cumulează. Arbitrii sunt internațio­nala Dariana Didiliuc și prof. Daniel Moți. Criteriile de departajare sunt victoria directă, Buchholz, Buchholz mediu, Berger, numărul de victorii. Fiecare copil participant va primi un premiu special din partea organizatorilor.

”Premiile pentru copiii sunt acordate de Autoliv, având și sprijinul comunităților locale, Consiliului Județean Timiș, Primăria Municipiului Lugoj, precum și CSM Lugoj. Din cadrul proiectului național Sah în Școala vom acorda seturi de șah la câștigători. Vă așteptăm la Cupa CSM Lugoj!”, ne-a declarat prof Daniel Moți, președinte Club Sportiv Educație prin Șah, Drobeta-Turnu Severin.

Concursul este organizat de către instructorul național de sah Andrei Băran, din partea CSM Lugoj, și prof. Daniel Moți, coor­donator regional Proiect Național Șah în Școală.

sursa: redesteptarea.ro

leave a reply