Înscrieri gratuite! Ofertă bogată la Clubul Copiilor din Lugoj

Timpul liber reprezintă un bun prețios, care trebuie folosit cu chibzuință. Pentru a-l valorifica la maxim, elevii lugojeni au prilejul să se înscrie la cursurile gratuite oferite de Clubul Copiilor din Lugoj.

Instituție care a luat ființă în 30 aprilie 1953, Clubul Copiilor vine în ajutorul tinerei generații cu diverse cercuri din sfera educației nonformale, care să ajute elevii să asimileze informații într-un mod interactiv.

Modalitatea de înscriere este una simplă, indiferent dacă se efectuează fizic, la sediul instituției pe strada Comuna din Paris sau on-line, prin formularul special dedicat disponibil pe pagina de Facebook Clubul Copiilor Lugoj.
Oferta educațională cuprinde 102 locuri la Atelierul fanteziei – pictură, desen, ceramică (vârsta minimă 6 ani); 52 de locuri la Ecoturism Art Terra (vârsta minimă 8 ani); 28 de locuri la Meteorologie (vârsta minimă 8 ani); 104 locuri la Cultură și civilizație engleză (vârsta minimă 6 ani); 24 de locuri la Cultură și civilizație franceză (vârsta minimă 7 ani); 91 de locuri la Dans modern/ (vârsta minimă 5 ani); 26 de locuri la Gimnastică (vârsta minimă 5 ani); 70 de locuri la Informatică – Tehnologia Informației și a Comunicațiilor (vârstă minimă 7 ani); 34 de locuri la Matematică (vârsta minimă 7 ani); 70 de locuri la Informatică – Programare (minim elevi clasa a III-a); 22 de locuri la Șah (vârsta minimă 5 ani); 12 locuri la Robokids (pentru elevii claselor V – VIII); 98 de locuri la Muzică vocal instrumentală (vârsta minimă 6 ani); 103 locuri la Teatru (vârsta minimă 6 ani); 104 locuri la Karting (vârsta minimă 7 ani) și 60 de locuri la Muzică folk (vârsta minimă 6 ani).

Fiecare profesor va putea efectua o selecție în cazul în care numărul cererilor va depăși numărul locurilor disponibile, prin testarea aptitudinilor elevului/pre­șco­la­rului.

sursa: redesteptarea.ro

leave a reply