Connect with us

Bună, ce dorești să cauți ?

elena danciu
Mobila de Caliate

Media & Cultura

Frumusețe și grație! Spectacol de balet, la Lugoj

În prag de Sărbători, Lugojul va avea parte de un spectacol deosebit de balet, o oportunitate pentru locuitorii orașului de a bucura de magia dansului pe cele mai cunoscute arii de muzică clasică.
Considerat o adevărată artă, care fascinează prin emoție și sensibilitate, împletite perfect cu disciplina și munca asiduă, baletul reprezintă și astăzi o oază de frumusețe și grație.

FitStudio invită iubitorii de frumos joi, 21 decembrie, de la ora 18, la Domacris Central, pentru a lua parte la un spectacol de balet organizat de Andrada Gribincea, în colaborare cu Codruța Bălan, balerină a Operei Naționale din Timișoara.

”Micile balerine Fit se pregătesc intens pentru a oferi un minunat spectacol atât părinților cât și tuturor lugojenilor iubitori de arte frumoase”, transmit organizatorii.

Intrarea este liberă, iar cei prezenți vor avea prilejul să se bucure de reprezentațiile balerinelor profesioniste ale Operei Naționale din Timișoara.

Publicitate. Scroll pentru a continua.

Spectacolul ce urmează să aibă loc la Lugoj nu este doar despre balerinele consacrate, ci și despre tinerele talente, care acum fac primii pași în fascinanta lume a baletului.

sursa: redesteptarea.ro

Publicitate. Scroll pentru a continua.

Vă recomandăm

Concerte și Spectacole

Sala Teatrului ”Traian Grozăvescu” se transformă miercuri, 15 mai, de la ora 18, în ”țara digitală”, unde Alice, îndrăgitul personaj al lui Lewis Carroll...

Concerte și Spectacole

Weekend-ul acesta, Lugojenii si nu numai sunt invitați să se alăture unei experiențe extraordinare, pregătită de Primăria Municipiului și Casa de Cultură a Municipiului...

Educație

Municipiile Timișoara și Lugoj vor găzdui simultan miercuri, 15 mai, tradiționalul târg al ofertelor educaționale ale liceelor din județ. Ajunsă în acest an la...

Direct la Subiect

Anul 2023 aducea voleiului feminin lugojean cele mai mari performanțe din istoria clubului CSM: câștigarea Supercupei și a Cupei României, clasarea pe locul 3...