Banner Mobilier Magazin BIG Mag

Festivalul de colinde ”Noi și Voi colindăm de Sărbători”, la a doua ediție

Magia sărbătorilor de iarnă îmbracă la Lugoj forma glasurilor de copii. Și în acesta an, Centrul Școlar pentru Educație Incluziva ”Alexandru Roșca”, organizează cea de-a doua ediție Festivalului de colinde ”Noi și Voi colindăm de Sărbători”, care va avea loc marți, 5 decembrie, pe scena Teatrului Municipal Traian Grozăvescu din Lugoj.

”Prin intermediul colindului tradițional, ne dorim să vestim Nașterea Mântuitorului nostru Isus Hristos și să valorificăm obiceiurile, tradițiile și valorile culturale specifice. Ne bucurăm că elevii școlii noastre au prilejul de a colinda alături de grupurile corale din 15 unități de învățământ din județ, care s-au înscris la festival. Totodată, mesajul festivalului îndeamnă la bunătate, dragoste, acceptare și solidaritate, valori care sperăm să ajungă la sufletul întregii comunități.” , director Prof. Viorica Paraschivu.

Ca invitați speciali vor urca pe scenă Corul Parohiei din Dealul Viilor  și Ansamblul ”Lugojana”.

Locurile din sala teatrului sunt rezervate grupurilor corale înscrise la festival.

Organizatorii vor amenaja în foaierul teatrului Târgul de Crăciun, deschis de la orele 14 pentru a fi vizitat de oricine dorește să aducă o bucurie copiilor de la C.Ș.E.I. ”Alexandru Roșca”. Participanții la festival, dar și vizitatorii Târgului de Crăciun vor putea realiza fotografii într-un decor de poveste, la colțul foto amenajat în foaierul teatrului.

 

sursa: redesteptarea.ro

leave a reply