Controale de amploare! Acţiune de proporţii a Poliţiei, Inspectoratului de Muncă şi Protecţiei Consumatorilor la Lugoj

Oamenii legii din Lugoj și cei ai secțiilor 5, 6 și 7 rurale, împreună cu reprezentanți din cadrul I.T.M. Timiș și O.P.C. Timiș, au organizat marți, 14 martie, în intervalul orar 8- 12, o acțiune în sistem integrat în vederea creșterii vizibilității elementului polițienesc în mediul stradal, precum și pentru prevenirea și combaterea faptelor de natură penală și contravențională.

În cadrul celor 11 filtre organizate au fost legitimate 466 de persoane și controlate 338 de autovehicule.

În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 136 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 92.461 de lei, dintre care 123 de sancțiuni au fost aplicate nerespectarea normelor rutiere.

De asemenea, o sancțiune a fost aplicată privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, o sancțiune privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor și o sancțiune privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse terților prin accidente de vehicule și tramvaie.

Au fost verificate 23 de societăți comerciale, înmânate patru invitații de către reprezentanții I.T.M. Timiș și aplicate opt sancțiuni privind protecția consumatorilor și o sancțiune conform Legii 227/2015 – Codul Fiscal.

Polițiștii au reținut, în vederea suspendării, patru permise de conducere, au retras trei certificate de înmatriculare și au constatat o infracțiune la regimul rutier (conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere).

Polițiștii lugojeni vor continua activități de verificare, în vederea prevenirii și combaterii faptelor antisociale.

leave a reply