Connect with us

Bună, ce dorești să cauți ?

Mobila Moderna
modivo.ro/

Știri

Toţi candidaţii la şefia DNA au fost respinşi

dna-au-fost-admisi

Ministrul Justiţiei a anunţat că procedura de selecţie pentru conducerea DNA a fost încheiată. Într-un comunicat de presă, s-a anunţat că nu se va face o propunere de numire în funcția de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție dintre candidații participanți, procedura urmând a fi reluată.

Noua procedură de selecţie pentru postul de procuror-şef al DNA va avea loc în perioada 6 august – 6 septembrie, interviurile pe care procurorii candidaţi le vor susţine cu ministrul Tudorel Toader fiind programate în perioada 3 – 5 septembrie, anunţă Ministerul Justiţiei.

Candidaţii pot depune cereri de înscriere până în 24 august inclusiv, la Direcţia resurse umane din cadrul Ministerului Justiţiei.

Lista procurorilor care îndeplinesc condiţiile legale de participare la selecţie şi programarea interviurilor se vor afişa la sediul Ministerului Justiţiei şi se vor publica pe site-ul instituţiei în 29 august.

Publicitate. Scroll pentru a continua.
melimeloparis.ro

Cei patru candidaţi înscrişi în cursă – Florentina Mirică – procuror-şef serviciu la Secţia de combatere a corupţiei din cadrul DNA, Cristian Lazăr – procuror şef adjunct la Secţia urmărire penală din cadrul Parchetului General, Marius Iacob – procuror şef adjunct al DNA şi Elena Grecu – procuror şef serviciu în structura centrală a DNA – au susţinut joi interviul la sediul Ministerului Justiţiei.

În cadrul interviului, fiecărui candidat i s-a alocat aproximativ o oră şi jumătate – 30 de minute pentru susţinerea proiectului de management şi o oră pentru a răspunde la întrebări.

Funcţia de procuror şef al DNA a devenit vacantă după ce Laura Codruţa Kovesi a fost revocată din această calitate printr-un decret emis pe 9 iulie de preşedintele Klaus Iohannis, care a pus în aplicare o decizie a Curţii Constituţionale.

Publicitate. Scroll pentru a continua.
melimeloparis.ro
Adaugă un coment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

Știri

Ministrul muncii, Marius Budăi, anunță că în această lună pensiile vor fi plătite cu 4 zile mai devreme, adică până marți, 11 aprilie. Într-un...

Știri

Fostul primar al Timişoarei, Nicolae Robu, a fost chemat în această dimineaţă, la DNA, unde i-a fost adusă la cunoştinţă calitatea de suspect într-un...

Știri

Primăria Municipiului Lugoj organizează licitaţie publică pentru închirierea Bazei de agrement ,,Ștrand” din municipiul Lugoj, construcții cu bază sportivă și 11.666 m.p., din totalul...

Știri

Primăria Municipiului Lugoj a postat un anunț pe pagina oficială prin care anunță cetățenii că, în perioada 8-18 februarie 2022, activitățile cu publicul se...

Publicitate bestvalue.eu