Connect with us

Bună, ce dorești să cauți ?

Mobila Moderna
modivo.ro/

Știrile TEN TV

TITU BOJIN, ALES PREȘEDINTE UNPR TIMIȘ

La Timișoara s-a desfășurat sâmbătă Conferința Județeană de alegeri a UNPR. Au fost prezenți 317 delegați din cele 75 de organizatii locale din județ, precum și Ion Răducanu, președintele UNPR la nivel național și Nuțu Fonta, secretarul general al partidului. Pe lângă membrii UNPR, la lucrările conferinței județene au fost prezenți și mai mulți lideri ai PSD Timiș în frunte cu președintele Călin Dobra, care a ținut să transmită cu această ocazie un mesaj de susținere la nivel județean.

 Călin Dobra, președintele PSD Timiș:

Am ținut foarte mult să fiu prezent și să onorez invitația făcută de către UNPR Timiș împreună cu colegii mei Adrian Negoiță – secretar executiv și Alfred Simonis – deputat și președinte al organizației județene de tineret și cu doamna Romanița Jumanca – președinta organizației județene de femei. Am ținut să fiu prezent pentru a transmite din nou un mesaj de solidaritate și de echipă, atât din punct de vedere administrativ, cât și din punct de vedere politic pentru binele județului Timiș și bunăstarea cetățenilor. Mă bucur că am văzut în cadrul conferinței foști colegi, atât din administrație, cât și din politică, dar nu cred că e important că sunt  foști colegi, ci faptul că avem un singur interes comun și sunt ferm convins că UNPR-ul la nivelul consiliului județean a fost și este un partener de nădejde, susținând proiectele dedezvoltare a județului și în continuare vor demonstra seriozitate și sprijin pentru administrație și acest județ.

Pe lângă reprezentanți ai PSD, la conferință au mai fost prezenți și membri ai conducerii ALDE Timiș, care și-au exprimat și ei susținerea pentru UNPR. În urma alegerilor, Titu Bojin a fost ales fără nici un fel de problemă în fruntei filialei județene a UNPR Timiș, toți delegații votându-l pentru funcția de președinte.

Publicitate. Scroll pentru a continua.
melimeloparis.ro

Titu Bojin, președinte UNPR Timiș:

Le mulțumesc colegilor, le mulțumesc și colegilor de la nivel național – domnului președinte Răducanu și domnului Fonta pentru aprecierile pe care le-au adus în cadrul conferinței. Sigur că ne vom strădui să nu ne facem de râs. Avem un culoar bun atât din punct de vedere al stângii cât și al dreptei. Cred că putem face o figură frumoasă, mai ales că suntem la ora actuală și în Consiliul Județean, susținem formula PSD-ALDE-PMP și în aceste condiții sigur că nu ne gândim decât la ceea ce se votează, corectitudinea votului și să să fie îndreptat către cetățenii acestui județ  și înspre problemele pe care le au și pe care trebuie să le rezolvăm.  Cred că UNPR Timiș poate face o figură frumoasă. Ne-am propus să avem consilieri și organizații constituite în fiecare comună și binențeles, scorul electoral din 2020 să fie cu două cifre.

Nuțu Fonta, secretarul general al UNPR

Cum spuneam și în sală, omul sfințește locul și s-a văzut o organizare bună, productivă și eficientă. Un număr de oameni deosebiți care au venit să-și aleagă liderul în următorii 4 ani și o echipă serioasă care să dea rezultatele cerute de biroul național. Ne dorim să creștem, iar alături de noi trebuie să fie oameni cât mai puternici și buni organizator.

Publicitate. Scroll pentru a continua.
melimeloparis.ro

Ion Răducanu, presedinte UNPR:

Sunt bucuros că în Timiș organizația a rămas bine structurată, deși am mai pierdut membrii, trebuie să fim corecți. Sigur că avem obligația să readucem partidul la nivelul la care a fost în 2016. fără a-l aduce la nivelul și capacitatea de atunci – numerică și calitativă – nu putem avea curajul să intrăm în alegerile din 2020. Dar eu sunt convins că astăzi pot să afirm cu certitudine că cel puțin în 10 organizații mari din țară, mâine dacă se fac alegeri depășim limita care să ne ducă în consiliile locale sau județene sau pentru anumite funcții.

În prezent, UNPR Timiș are organizații în 75 din cele 99 de localități din județ, care însumează circa 4.000 de membri. Pentru partid urmează un drum nu foarte ușor, având în vedere disputa din instanță cu PMP și necesitatea unor clarificări interne, și nu în ultimul rând o intensă activitate politică în teritoriu pentru a ajunge la ținta stabilită de președintele Titu Bojin de 7 – 8 primări și un scor din două cifre la alegerile din 2020.

Publicitate. Scroll pentru a continua.
melimeloparis.ro

 

Adaugă un coment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

Sănătate

Potrivit Direcției de Sănătate Publică Timiș, din cele 86 de cazuri suspecte, după efectuarea analizelor, au fost confirmate 37 de cazuri. Situația reflectă o...

Știri

Inspectorii de muncă din Timiș intensifică controalele pentru a verifica modul în care agenții economici respectă legea pe timp de caniculă. Angajatorii trebuie să...

Știri

Miercuri, 19 iunie, între orele 10 și 20, vor fi impuse restricții de circulație pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de...

Știri

Intră în vigoare primul Cod galben de temperaturi ridicate, caniculă și disconfort termic accentuat în aproape jumătate din țară. În Banat, Oltenia, cea mai...

Publicitate bestvalue.eu