Supercupa la Blaj! CSM Lugoj va juca pentru trofeu în fieful campioanei

Vara continuă să fie agitată pentru echipa de volei a CSM Lugoj, care încă se află în căutări pentru definitivarea lotului cu care va ataca toate cele patru competiţii în care va fi angrenată: Supercupa României, campionat, Cupa României şi CEV Challenge Cup.

Prima veste bună a venit de la forul continental, Confederaţia Europeană De Volei, care a validat înscrierea echipei de volei a CSM Lugoj în Challenge Cup.

Echipa fanion a Banatului aşteaptă tragerea la sorţi, care va avea loc cel mai probabil în această lună, alături de lugojence mai fiind înscrise în această competiţie CSM Bucureşti şi CSO Voluntari.

Prima competiţie oficială, însă, nu va fi aceasta, ci Supercupa României, care deşi ar fi trebuit să se desfăşoare pe teren neutru, va avea loc la Blaj, după ce Federaţia Română de Volei a decis acordarea turneului final echipei campioane.

Un dezavantaj, la prima vedere, pentru formaţia lugojeană, însă fetele lui Ugljesa Segrt ne-au obişnuit cu surprizele, chiar dacă au plecat din postura de outsider.

O veste mai puţin bună vine din cadrul lotului, după retragerea bruscă din activitate a centrului Andreea Gemănariu, din motive personale, astfel că echipa a rămas descoperită oarecum pe această poziţie.

Staff-ul tehnic este în căutări, astfel că la reunirea lotului, programată pe 14 august, efectivul să fie complet, mai fiind nevoie de un jucător pe poziţia de centru şi unul pe postul de universal.

CSM Lugoj a programat deja şi turneul amical de pe propriul teren, Cupa CSM Lugoj, care va avea loc în a treia săptămână din luna septembrie.

sursa: redesteptarea.ro

leave a reply