Banner Mobilier Magazin BIG Mag

SE MUTĂ TEMPORAR PIAŢA DIN LUGOJ – 17 NOIEMBRIE 2015

Piaţa agroalimentară a Lugojului se va închide provizoriu primele zile ale lunii decembrie. În incinta acesteia, Primăria Municipiului împreună cu A.S. Fauna a Cercului Militar Lugoj vor găzdui timp de 4 zile, o expoziţie naţională de păsări, iepuri şi alte animale mici. Evenimentul se va desfăşura în perioada 3-6 decembrie şi va fi cu participare internaţională, multe ţări partenere anunţându-şi deja prezenţa.
Francisc Boldea, primarul municipiului Lugoj (PSD): După 50 de ani avem onoarea ca la Lugoj să se desfăşoare această expoziţie internaţională de păsări şi animale mici. E un lucru extraordinar de important şi cred că lugojenii vor aprecia că în sfârşit se ţine un  campionat internaţional şi la noi la Lugoj. Neavând altă destinaţie, aş ruga să înţeleagă şi lugojenii şi comercianţii din piaţă. Începând de miercuri din 2, vom monta pe mese, suporţii necesari ca să nu stricăm mobilierul şi începând de joi vor fi aduse toate exemplarele pentru că vineri este sedinţa tehnică la nivel naţional iar sâmbătă şi duminică este expoziţia care se desfăşoară în piaţă
În această perioadă, comerţul cu legume, fructe şi produse agricole se va muta în fostul cort din apropierea autogării, unde a funcţionat piaţa provizorie. Magazinele din incinta pieţei Timișul vor funcţiona după program normal, acestea neîntrerupându-şi activitatea pe durata expoziţiei.

leave a reply