Banner Mobilier Magazin BIG Mag

S-A DESCHIS TÂRGUL DE PAȘTI DE LA TIMIȘOARA

Sărbătorile pascale se apropie cu pași repezi, iar în centrul Timișoarei s-a deschis deja Târgul de Paști. Evenimentul se desfășoară pe platoul din faţa Operei Naţionale, unde sunt amplasate tradiționalele căsuțe din lemn unde se comercializează ouă încodeiate, dulciuri, pască și alte produse specifice sărbătorilor. Tot aici este deschis și renumitul Atelier al iepurașului, destinat copiilor. Deschiderea târgului a avut loc sâmbătă după-amiază, în prezența reprezentanților bisericii ortodoxe.

Suntem schimbați de acum 2000 de ani. Nu suntem aceeași oameni, ci suntem oameni ai luminii, fii ai luminii, fii ai lui Dumnezeu. Și în Bisericile noastre dacă veți intra veți găsi încă prezentă lumina învierii lui Hristos. Noi trăim între deja și nu încă și știți lucrul acesta mai mult decât cei care vin din alte zone ale lumii acesteia.

 La Lugoj, târgul de Paști se va deschise mai târziu, în prezent fiind în desfășurare pregătirile necesare, ultimele cinci căsuțe din Piața Iosif Constantin Drăgan urmând să fie scoase la licitație.

Angelica Rus,  purtător de cuvânt Primăria Lugoj:

În data de 26 martie vor fi scoase la licitație cinci căsuțe aplasate în Piața I.C Drăgan pentru comercializarea produselor tradiționale cu ocazia Sfintelor Paști.  Comercianții care doresc să se înscrie la licitație pot cumpăra caietele de sarcini de la biroul comercial până în data de 23 martie.

 O licitație pentru cele cinci căsuțe ar fi trebuit să aibă loc și astăzi, dar cum nu s-a prezentat niciun comerciant, aceasta va fi amânată pentru 26 martie.

 

leave a reply