Banner Mobilier Magazin BIG Mag

Rabla Plus: De luni, firmele vor putea solicita bani nerambursabili ca să-și ia mașini electrice noi

Firmele interesate de achiziționarea unor autovehicule electrice sau hibrid noi se vor putea înscrie, începând de luni, în programul Rabla Plus, beneficiind de un ajutor financiar nerambursabil de până la 45.000 de lei, bani care vor fi scăzuți din prețul de achiziție al mașinii. Pentru a putea primi acești bani, firmele vor trebui să urmeze o procedură detaliată în cadrul programului și să pregătească mai multe documente justificative.

Prin intermediul acestui program, firmele își vor putea achiziționa autovehicule noi, care nu am mai fost înmatriculate niciodată și care sunt prevăzute cu un sistem de propulsie electric hibrid (plug-in) sau pur electric.

În termen de 90 de zile de la momentul emiterii facturii, firma este obligată să înmatriculeze permanent, în nume propriu, autovehiculul nou achiziționat în cadrul acestui program. Prin excepție de la această regulă, în cazul în care achiziția mașinii s-a produs în sistem leasing, înmatricularea în nume propriu se va realiza la finalul perioadei de leasing.

sursa: romaniatv.net

 

leave a reply