Banner Mobilier Magazin BIG Mag

Primul amical din fotbal! Liderul merge la Caransebeș

Echipa de fotbal a Clubului Sportiv Municipal Lugoj, care activează în Divizia D, începe în această săptămână programul meciurilor de verificare.
Primul meci amical pe care lugojenii îl vor disputa în această pauză competițională este în compania formației de ligă a 4-a, Magica Caransebeș (liderul Diviziei D). Partida se va disputa sâmbătă, 27 ianuarie, în municipiul din județul Caraș-Severin.

La câteva zile după acest joc, miercuri, 31 ianuarie, Lugojul va întâlni juniorii de la Ripensia Timișoara (U 17). Lotul pe care contează CSM-ul este format din: portarii Cristi Birăescu, Eduard Răducanu, Cosmin Amarinei și jucătorii Andrei Rus, Miroslav Radak, Claudiu Roșie, Flavius Vlădia, Sopco Adrian, Andrei Popescu, Dorin Mărmăneanu, Laurențiu Breșneni, Ioan Petresc, Liviu Herci, Ionuț Mihoc, Raul Repede, Beniamin Dobra, Răzvan Rus, Alex Maier, Valentin Grigore, Răzvan Pițigoi, Răzvan Avădanei, Marian Talpă, Dan Perju, Filip Lacatoș. Banca tehnică a rămas nemodificată: Laczko Arpad antrenor principal, Dafin Danciu secund și Gabriel Bota antrenor cu portarii.

Staff-ul CSM-ului este în discuții cu mijlocașul Adrian Zaluschi (34 de ani), de la gruparea de ligă a II-a, din Dumbrăvița, pentru o posibilă legitimare la echipa noastră.

sursa: redesteptarea.ro