Banner Mobilier Magazin BIG Mag

Piața de vechituri din Caransebeș va fi renovată

piata caransebes

Consilierii locali au aprobat în ședința de vineri, 31 ianuarie 2019, un proiect de reabilitare a pieței de vechituri din municipiul Caransebeș.

Proiectul cuprinde realizarea unei construcții metalice cu acoperiș și pavarea cu dale. Suprafața totală este de 1000 de mp. Acum urmează să scoatem la licitația lucrarea. Valoarea proiectului este de 886 de mii de lei. Banii provin din bugetul propriu, pentru că doar din taxa de 50 de lei pe lună pe care o percepem pentru închirierea unei mese și taxa de intrare în valoare de 1 leu nu putem acoperi această lucrare”, a declarat Luminița Verdeș, șef birou Piața Gugulanilor Caransebeș.

Piața de vechituri din Caransebeș nu a beneficiat până acum de lucrări de renovare. În anul 2015 zona a fost împrejmuită cu un gard și s-au montat mese de beton. Lucrările de modernizare vor începe în primăvară.

Tot în cadrul pieței din Caransebeș va fi modernizată și hala de lactate care va fi și racordată la rețeaua de apă și canal. Rămâne problema celor 15 vitrine frigorifice care nu pot fi folosite deoarece nu sunt omologate. Conducerea pieței a făcut cerere de restituire, dar până acum nu s-a primit nici un răspuns.

sursa:radioresita.ro

 

leave a reply