Banner Mobilier Magazin BIG Mag

NOI TRANSFERURI LA CSM LUGOJ

Echipa de fotbal CSM Lugoj, aflată în perioada de pregătire pentru returul  Ligii a III, are o serie de noutăți în lotul cu care va aborda returul campionatului. Printre nou-veniți se numără și Flavius Vădia, o mai veche cunoștință a fotbalului lugojean, dar și un japonez, care se află în probe, transferul său întâmpinând mai multe dificultăți.

Cosmin Petruescu, antrenor CSM Lugoj:

Ca și noutăți l-aș putea menționa pe Radak care a fost jucătorul nostru, dar a avut finalitate de contract în această iarnă. A decis să continue alături de noi, deci și-a prelungit contractul, Popan, prelungire de contract de la ACS Poli Timișoara. Dan Alexandru de la Deva, ultima echipă la care a evoluat a fost CNS Cetate Deva, Bogdan Nicolescu care vine din Islanda, jucător cu experiență internațională și ultima noutate venită ieri este Flavius Vlădia, o mai veche cunoștință a iubitorilor fotbalului din Lugoj, fost jucător al Lugojului care se întoarce la echipă după un an și jumătate. Este și un japonez în probe? Da, dar la ora actuală nu știm în ce măsură vom reuși să îi facem actele. Întâmpinăm unele probleme în privința acordului de transfer.

 CSM Lugoj mai are un singur meci amical de jucat înainte de startul returului. Acesta se va desfășura pe teren propriu și va avea loc sâmbătă de la ora 12, în compania celor de la Millenium Giarmata.

leave a reply