Banner Mobilier Magazin BIG Mag

În județul Timiș ,172 societăți comerciale au fost verificate din care 17 au primit amenzi.

Au verificat măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului

Continuă controalele autorităților în zonele aglomerate, societăți comerciale și mijloace de transport în comun. Polițiștii, jandarmii și pompierii au controlat aproape 200 de societăți comerciale numai în ultimele 24 de ore pentru a vedea dacă sunt respectate măsurile de prevenire a coronavirusului.

La controale au participat polițiști de la IPJ Timiș, de frontieră, jandarmi, polițiști locali, dar și pompieri, angajați de la ITM, DSV, DSP, ANPC și angajați ai Prefecturii Timiș.



Oamenii legii au avut în vedere societățile comerciale și zonele aglomerate pentru a se asigura că normele de prevenire a răspândirii noului tip de coronavirus sunt respectate.

„Astfel, cu ocazia activităților desfășurate în data de 31 iulie, la nivelul județului Timiș au fost verificate 172 societăți comerciale. În urma controalelor efectuate polițiștii au aplicat 17 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală conform prevederilor Legii 55/2020 pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.”, transmit reprezentanții Prefecturii Timiș.

Autoritățile au primit până acum 77 sesizări prin TELVERDE 0800800165, în județul Timiș, despre locații în care nu sunt respectate normele de protecție. Șapte dintre acestea au fost primite în ultimele 24 de ore, iar în urma verificărilor nu a fost nici o verificare nu s-a confirmat.

Fantana si Cismea din Ciment pentru Gradination.ro

leave a reply