Connect with us

Bună, ce dorești să cauți ?

elena danciu

Eveniment

Împușcat accidental la vânătoare, pe raza localității Brestovăț

Lucrătorii Secției 5 Poliție Rurală Belinț au fost sesizați, duminică, 28 ianuarie, prin apel 112, cu privire la faptul că, în apropierea localității Brestovăț, un bărbat ar fi fost împușcat cu o armă de vânătoare.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, constatând faptul că un bărbat, în vârstă de 37 de ani, în timp ce se afla la o partidă de vânătoare autorizată, în apropierea localității Brestovăț, ar fi fost împușcat accidental un alt bărbat, în vârstă de 69 de ani, care participa la vânătoare, rezultând rănirea acestuia.

La fața locului au fost găsite două arme de vânătoare și mai multe cartușe, acestea fiind confiscate și ridicate în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că cei doi bărbați dețineau permise de port armă și autorizație de vânătoare.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și uz de armă fără drept, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului.

sursa: redesteptarea.ro

Publicitate. Scroll pentru a continua.

Vă recomandăm

Știri

Meteorologii au emis în această seară cod galben de ploi și vijelii valabil în mai multe județe din țară. Hidrologii avertizează că este pericol...

Advertorial

RETIM Ecologic Service SA și ADID Timiș doresc să informeze locuitorii din Zona 0 Ghizela a județului Timiș cu privire la colectarea separată a...

Știri

O tânără de 27 de ani și un bărbat de 28 de ani au murit într-un accident rutier care a avut loc pe drumul...

Publicitate

Încă din primele zile ale anului,  RETIM împreună cu ADID Timiș organizează o campanie trimestrială prin care sunt colectate deșeurile voluminoase. Nu ratați ocazia...