Banner Mobilier Magazin BIG Mag

GIMNAȘTII LUGOJENI, DIN NOU MEDALIAȚI

Gimnaștii lugojeni au marcat o nouă participare de succes la Campionatul Național de Juniori III de la Reșița care a avut loc în perioada 17-19 mai. Antrenorii Adrian Meleancă, Aurel Muntean, Ioan Bulacu și Alexandru Panait au deplasat la această competiție cinci sportivi dintre care patru au urcat pe podium, câștigând 11 medalii dintre care patru de aur, patru de argint și trei de bronz. O surpriză plăcută a venit în competiția pe echipe la juniori III, nivel I, acolo unde formația lugojeană compusă din Denis Mureșan, Zeno Kiss și David Ene și-a adjudecat medalia de argint, terminând concursul la doar un punct diferență de Steaua, campiona națională. De asemenea, Denis Mureșan a mai obținut aur la sol, paralele și inele, argint la individual și bronz la bară. Zeno Kiss și-a adjudecat aurul la bară, argintul la sol și bronzul la paralele și individual compus. La juniori III, nivel II, Raul Standolariu a obținut medalia de argint la inele.

Adrian Meleancă, antrenor CSȘ Lugoj:

Concluziile sunt foarte bune. Am demonstrat că putem lucra bine în continuare cu o nouă generație de copii foarte talentați și muncitori. Zic eu că ne-am descurcat foarte bine la acest concurs. Câți sportivi ați deplasat. Am deplasat un număr de cinci sportivi, la juniori 3, nivel 1 și juniori 3, nivel 2. Dintre care câți au urcat pe podium. Pe podium au urcat din cei cinci 4: Denis Mureșan, Zeno Kiss, Ene David și Raul Standolariu. În concursul pe echipe cum a fost? A fost mica diferența dintre CSȘ Lugoj și Steaua? Da, am avut o diferență de numai un punct. Dacă Ene David reușea să-și stăpânească emoțiile și nu rata un aparat eu zic că deveneam campioni. L-am avut lipsă pe Flavian Bolkis care în urmă cu două săptămâni a suferit un accident la mână și nu a putut să facă această deplasare. Cu el în echipă eu spun că eram campioni.

 Cu emoții în glas, micii gimnaști se declară mândri de performanța obținută, care îi motivează să urce cât mai des pe podium de acum încolo.

Denis Mureșan, gimnast:

Cum te numești și câte medalii ai câștigat? Sunt Denis. Și câte medalii ai câștigat? Șase. Ești mulțumit de performanța obținută? Da. De când ai început să faci gimnastică? De la 6 ani. Îți place să vii la antrenamente? Da. La concurs nu ai avut emoții? Nu. Ai fost curajos? Da.

Zeno Kiss, gimnast:

Mă numesc Kiss Zeno David și am câștigat cinci medalii. Ești mulțumit de performanța obținută? Da. Ai mai câștigat până acum medalii? Da. Și la alte concursuri, nu? Da. Câte, știi un număr? Da, 9. Ce vrei să faci pe mai departe? Își dorești o carieră în gimnastică? Da. La cel mai înalt nivel? Da. Ești ambițios, vii la antrenamente, muncești? Da.

 Pentru gimnaștii lugojeni urmează finala Campionatului Național de la Onești care va avea loc în perioada 3-6 iunie, unde CSȘ Lugoj va deplasa un patru sportivi.

leave a reply