(FOTO) Incendiul violent pe autostrada A1. Autotrenul era încărcat cu deșeuri de mase plastice.

Trafic perturbat pe ambele sensuri

Incendiul de pe autostrada A1, extrem de violent. ISU Timiș a fost anunţat la ora 10:55, prin apel 112, despre producerea unui incendiu la un autotren, pe A1 – km 508.

Au fost alertate Detașamentul 1 de Pompieri Timișoara și Punctul de lucru Pișchia și trimiși la locul evenimentului 2 ofițeri și 11 subofițeri, cu 1 autospecială de serviciu, 1 autospecială de primă intervenție și comandă și 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Banner Mobilier Magazin BIG Mag„La sosirea forțelor de intervenție la fața locului s-a constatat faptul că remorca autotrenului ardea generalizat. Capul tractor al autotrenului a fost decuplat.

Autotrenul era încărcat cu deșeuri de mase plastice.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime”, a transmis ISU Timiş.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe A1 Deva-Nădlac, la kilometrul 508, în zona localității Ortișoara, județul Timiș, traficul rutier a fost oprit, pe ambele sensuri de mers, din cauza unui incendiu care se manifestă la remorca unui cap tractor. Nu sunt victime. Se estimează reluarea normală a circulației în 45 de minute (în jurul orei 12:45).

leave a reply