Banner Mobilier Magazin BIG Mag

DAN CLICIOVAN VA FI NOUL PREȘEDINTE ROTARY LUGOJ

Rotary Club Lugoj va avea începând din vara acestui an un nou președinte. De la 1 iulie 2018 Dan Cliciovan, medicul primar ATI din cadrul Spitalului Municipal Dr. Theodor Andrei va prelua această funcție, ocupată în prezent de Mariana Agache. Fiecare mandat de președinte al Clubului Rotary durează un singur an, după care alt membru va ocupa această funcție.

Dan Cliciovan, președinte Rotary Lugoj ales pentru 2018-2019:

Este în primul rând o onoare, este o cinste, dar reprezintă și o mare responsabilitate, fiindcă întotdeauna clubul Rotary este prezent în viața comunității noastre și în special în viața comunității lugojene, dar nu numai, pentru că de multe ori Clubul Rotary Lugoj a colaborat și cu alte cluburi din țară. Am avut proiecte comune și implicările Clubului Rotary au fost și în alte orașe decât Lugojul.  Ce trebuie să facă cineva pentru a deveni membru Rotary? Sunt anumite condiții pe care trebuie să le îndeplinească? Rotary Club reprezintă un club al oamenilor de afaceri în general, dar și a înalților profesioniști. În primul rând trebuie să îndeplinească aceste condiții și apoi bineînțeles să fie implicat în viața comunității, să îi placă acest lucru, să se implice în acțiunile clubului, pentru viitor

Printre obiectivele președintelui Dan Cliciovan se află, în primul rând, continuarea proiectelor derulate de rotarienii lugojeni, prin care s-a realizat sprijinirea Spitalului Municipal, a copiilor cu nevoi speciale şi a elevilor cu rezultate deosebite la învăţătură și cu aptitudini artistice deosebite, precum și a persoanelor în vârstă. Clubul Rotary Lugoj a fost înființat în anul 2000, la inițiativa lui Ivan Bloch, primul președinte al clubului lugojean, dar și guvernator al Districtului 2241 România – Republica Moldova în anul rotarian 2005-2006. În momentul de față Rotary Lugoj are în jur de 20 de membri.

leave a reply