Banner Mobilier Magazin BIG Mag

Cupa României la automobilism: Cupa VTM Timiș – Nădrag 2020

La Nădrag va avea loc sâmbătă, 29 august, o nouă competiție automobilistică pe traseu montan: Cupa „VTM Timiș – Nădrag 2020”.  Competiția de viteză pe traseu montan se va desfășura în cadrul ediției a VII-a a Cupei României la Automobilism „ACR – CNAK Timiș 2020” și este organizată de Auto Club Rally Timiș, împreună cu A.C.R. Timiș și Comisia de Automobilism și Karting Timiș.

Haine Sport Femei Modele Noi By YouRegalul automobilistic se ve desfășura pe Drumul Județean 681 Nădrag-Fârdea, pe un traseu în lungime de 3 kilometri.

După cum au anunțat organizatorii, în funcție de numărul concurenților și a condițiile atmosferice, regulamentul de concurs s-ar putea modifica cu șase urcări, în loc de patru. Se vor adăuga o cursă de recunoaștere și una de cronometrare.

Sâmbătă dimineața, la ora 8, se va deschide parcul tehnic, urmând ca între 8.30 și 9.30 să se efectueze verificările tehnice.

Startul primului concurent în manșa de recunoaștere este programat la ora 10:01.

Evenimentul sportiv va mai conține si o sectiune de spectacol, un show de drift, la care vor lua parte cei mai buni drifteri ai momentului si un truck show cu un autocamion pregatit special pentru competitii pilotat de italianul Claudio Cuttaia.

Pentru ca spectatorii să le poată admira de aproape, organizatorii au programat o defilare a mașinilor de concurs, prin Nădrag, la ora 14, apoi, de la ora 14.15, mașinile vor fi expuse pentru a fi admirate. Totodată va avea loc și un promo de eco-karting (electric) gratuit pentru copiii din localitate.

Festivitatea de premiere este programată pentru ora 15, în centrul Nădragului.

În ziua 29 august, între orele 8 și 16, circulația va fi închisă pe DJ 681, de la intersecția cu DJ 681B, pe o distanță de 3,5 kilometri spre satul Hăuzești.

Evenimentul sportiv se va desfășura cu respectarea tuturor măsurilor legale în vigoare la data organizării contra infectării cu virusul COVID-19.



lugojexpres.ro

leave a reply