Banner Mobilier Magazin BIG Mag

Vremea geroasă noaptea și dimineața pana la – 10 grade

termomentru-ger

Astăzi, vremea va fi rece, local geroasă noaptea și dimineața. Cerul va fi temporar noros în cursul zilei, când pe arii extinse la munte va ninge. În rest, local vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări izolate, mai susținute în zona montană înaltă, unde va depăși la rafală 70-80 km/h, va viscoli ninsoarea sau spulbera zăpada.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 7 grade, iar cele minime între -10 și -6 grade, mai coborâte pe văi și în depresiuni spre -13 grade.

Mâine, vremea va fi frumoasă, dar rece pentru această dată, geroasă noaptea și dimineața, mai ales în depresiuni. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla în general slab, cu unele intensificări la munte. În zonele joase vor fi condiții de ceață.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 5 grade, iar cele minime între -11 și -6 grade, mai scăzute în depresiuni până spre -13 grade, dar și mai ridicate la deal până spre -4 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

leave a reply