Banner Mobilier Magazin BIG Mag

SALPREST PREGĂTEȘTE LOCURLE PENTRU PICNIC

Minivacanța de 1 mai se apropie cu pași repezi, iar lugojenii vor putea ieși la picnic în locurile special amenajate. La Lugoj există patru locuri de picnic – două pe șoseaua Lugoj- Făget, unul pe șoseaua de centură lângă balastieră și unul în zona Plopii Mici. Pentru a se putea păstra curățenia, Salprestul, societatea lugojeană de salubrizare, va amplasa vineri la fiecare loc de picnic un container pentru deșeuri, un container pentru materiale reciclabile și o toaletă ecologică. La Plopii Mici și pe șoseaua Lugoj- Făget se va cosi iarba în zilele următoare, astfel încât cetățenii să-și petreacă ziua de 1 Mai în cele mai bune condiții. Totodată, conducerea Salprest face apel la populație să păstreze curățenia în locurile special amenajate pentru picnic și să arunce deșeurile la containere.

Mircea Ghera, director Salprest:

Dacă aruncă deșeurile într-un sac menajer și în container atunci precis locul va fi curat, iar în ceea ce privește tot ce au, sticle de apă minerală, tuburi de metal și de plastic pentru bere le pot arunca liniștiți în containerele pentru materiale reciclabile. În acest fel aceste locuri se vor păstra bine îngrijite, pentru că noi în fiecare luni, după încheierea perioadei de picnic cim veni și le vom lăsa curățate, dar dacă nu se vor folosi aceste containere și nu vor fi adunate deșeurile e și mai greu în vegetație și în iarbă să le adunăm.

 Și Poliția Locală își va intra în rol. În perioada care urmează, în jurul datei de 1 mai, agenții va monitoriza în special malurile Timişului şi roagă lugojenii să nu iasă la picnic decât în locurile special amenajate, altfel vor risca amenzi.

leave a reply