Banner Mobilier Magazin BIG Mag

Peste 3.600 de persoane, înscrise în concursul de încadrare în Poliţia Română

Peste 3.600 de persoane vor susţine, sâmbătă, proba scrisă a concursului de încadrare directă, din sursă externă şi prin reîncadrare, pentru ocuparea celor 770 de posturi de poliţişti şi personal contractual, din Poliţia Română, potrivit IGPR.

Persoanele au trecut deja de probele eliminatorii specifice fiecărui post, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

La începutul anului, Poliţia Română a scos la concurs, pentru ocupare din sursă externă şi reîncadrare, 770 de posturi de ofiţeri poliţie, agenţi de poliţie şi personal contractual. Sâmbătă, 17 martie, va avea loc proba scrisă a concursului de încadrare directă, din sursă externă şi prin reîncadrare, pentru ocuparea posturilor de poliţişti şi personal contractual din Poliţia Română.

Pe cele 587 de posturi de ofiţeri şi agenţi de poliţie vor candida în ultima probă de concurs 3.057 de candidaţi, ce au trecut de probele eliminatorii specifice fiecărui post. De asemenea, pentru cele 183 de posturi de personal contractual, vor susţine proba scrisă 564 de persoane.

 

leave a reply