Banner Mobilier Magazin BIG Mag

Medicii militari de la Timişoara fac consultații gratuite în județ

În Timiș pleacă la drum o caravană medicală inițiată de medicii de la Spitalul Militar de Urgenţă ,,Dr. Victor Popescu” Timişoara. Locuitorii din mai multe sate din județ vor fi văzuți gratuit de specialiști. Prima consultație are loc la Urseni.
Campania pornită de medicii militari de la Timișoara se numește „Uniţi sub tricolor prin sănătate” și va ajunge în mai multe sate din județ. Caravana medicală pleacă la drum duminică, 25 februarie, la Urseni, duminică, în data de 25 februarie, orele 12 și 16. La căminul cultural din localitate vor avea loc consultații de cardiologie, ORL, chirurgie, ginecologie, stomatologie, pneumologie, dermatologie, oftalmologie, gastroenterologie și medicină de familie. De asemenea, medicii vor prezenta exerciţii demonstrative de acordare a primului ajutor. Caravana medicală este realizată în cooperare cu Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Timișoarei și Primăria Moșnița Nouă.

La căminul cultural din Urseni vor fi aduși oameni care au nevoie de un consult și din Albina, Moșnița Veche și Moșnița Nouă. Primăria Moșnița Nouă va asigura, cu microbuze proprii, transportul oamenilor din toate localitățile de pe raza comunei. Microbuzele vor pleca spre Urseni după următorul program:

  • ora 12.30 – din fața Bisericii Ortodoxe Române Moșnița-Veche
  • ora 13 – din fața Bisericii Ortodoxe Române Albin
  • ora 14 – din fața Bisericii Ortodoxe Române Moșnița-Nouă

sursa: debanat.ro

leave a reply