Banner Mobilier Magazin BIG Mag

GIMNAȘTII LUGOJENI S-AU EVIDENȚIAT LA CUPA CIBINIUM

Gimnaștii lugojeni de la Clubul Sportiv Școlar pregătiți de profesorii Adrian Meleancă, Aurel Muntean, Ioan Bulacu și Alexandru Panait au reușit o comportare bună la Cupa Cibinium ce a avut loc săptămâna trecută la Sibiu. Delegația lugojeană a participat cu șapte sportivi, care au câștigat șapte medalii. Cei mai mici dintre ei, adică echipa de junior 2, nivel 1, formată din Denis Mureșan, Flavian Bolchiș, Zeno Kiss și David Ene a câștigat medalia de bronz la primul concurs la care a participat. La aceeași categorie de vârstă, trei sportivi au urcat pe podium în concursul pe aparate. Este vorba despre Denis Mureșan, care s-a clasat pe locul I la bară, Flavian Bolchiș- locul al III-lea la bară și Zeno Kiss, locul II la sol. În cadrul categoriei junior II, nivel III, Răzvan Micloș a obținut medalia de argint la paralele și bronzul la inele și la bară. La o altă categorie de vârstă, juniori III, nivel II au participat alți doi lugojeni, Raul Standolariu și Paul Szakasz, care însă nu au reușit să urce pe podium.

Adrian Meleancă- profesor CSȘ Lugoj

A fost un concurs de verificare foarte bun. Au participat concurenți din toată țara. Pentru cei mai mici a fost primul lor concurs, s-au comportat foarte bine. Mai avem câteva lucruri de pus la punct în vederea participării la Campionatul Național Școlar. Medalia pe echipe vă mulțumește? Da este o medalie importantă, având în vedere că a venit noua generație și a fost primul lor concurs. Sperăm că la Școlare vom urca mai sus. Suntem foarte aproape de Steaua și de Dinamo. Dar evoluția lui Răzvan Mikloș? El a concurat bine, o mică greșeală la bară l-a făcut să nu se clasesze în primii trei la individual.

Concursul a fost unul de nivelul unui campionat național, fiind prezenți sportivi de la toate cluburile din țară, mai puțin de la Arad și de la Timișoara. Pentru gimnaștii lugojeni competiția a fost o bună oportunitate de a se pregăti pentru Campionatul Național Școlar care urmează și care va avea loc în perioada 19-22 aprilie la Buzău, acolo unde lugojenii speră la cât mai multe clasări pe podium.

leave a reply