Connect with us

Bună, ce dorești să cauți ?

elena danciu

ALEGERI 2024

[FOTO-VIDEO] Elena Danciu lansată oficial de Cristian Terheș pentru Primăria Lugojului din partea PNCR

Avocata Elena Viorica Danciu este opțiunea Partidului Național Conservator Român la fotoliul de primar al municipiului Lugoj. Candidatura sa a fost lansată în cadrul unei ceremonii desfășurate duminică, 14 aprilie, în fața unei săli pline a Teatrului Municipal ”Traian Grozăvescu”.

”Azi ne aflăm aici pentru că suntem nemulțumiți și toată lumea simte aceeași nemulțumire ca și mine. De 30 de ani alegem niște edili și ei au uitat pentru ce îi trimtem acolo. Și-au uitat scopul și au trecut la tot felul de interese, de intrigi și de certuri. Ca și comunitate, noi n-avem nevoie de așa ceva! Cum arată orașul nostru în prezent? Din punctul meu de vedere și al cetățenilor cu care am stat de vorbă, Lugojul arată deplorabil, arată ca o casă în ruină, părăsită de edilii noștri. Azi, Lugojul nu mai e renumit prin nimic, decât prin ruina care a ajuns. Suntem o casă fără stăpân, fără femeia care întreține casa, care aduce casei bucurie, curățenie și strălucire, care oferă siguranță și liniște”, a spus av. Elena Danciu.

Elena Danciu a arătat că nu ezită să lupte pentru o cauză dreaptă:

”Am luptat cu sistemul de sănătate, la momentul când soțul meu nu avea tratament. Suferea de o boală rară, iar statul român i-a întors spatele, refuzând plata tratamentului. Am învins acest sistem și azi soțul meu se află alături de mine și se bucură de viață. Mulți bolnavi de boli rare se bucură acum de rezultatul luptei mele din sistemul judiciar, atunci când toate ușile mi s-au închis”.

Alături de candidați au fost europarlamentarul Cristian Terheș și antreprenorul lugojean Alexandru Sârbescu,  președintele județean al PNCR.

”Tot ce a făcut până acum o recomandă mai mult decât orice vorbe”, a spus Terheș cu privire la activitatea Elenei Danciu, care este și un pasionat pilot de automoblism, de unde și deviza ei, ”Femeia, motorul schimbării”.

Sub deviza ”Libertate – Suveranitate –Dreptate – Prosperitate”, au mai fost lansate candidaturile PNCR la Primăriile Darova (Denis Indru), Găvojdia (Florin Bagiu), Victor Vlad Delamarina (Sergiu Luminosu), precum și cea a dr. Carleta Băloiu, care deschide lista consilierilor locali pentru Lugoj.

Publicitate. Scroll pentru a continua.

Vă recomandăm

Administrație

Autoritatea locală a obținut finanțări pentru reabilitarea a trei dintre cele patru creșe de pe cuprinsul municipiului Lugoj. Este vorba despre reabilitarea integrală a...

ALEGERI 2024

Pentru prima oară după foarte mulți ani candidații pentru funcția de primar al Municipiului Lugoj au ocazia de a dezbate față în față cu...

ALEGERI 2024

Direct la Subiect cu Anca Micșa Oprea și Andrei Caius Neamțu candidații REPER la Lugoj. Urmărește o nouă ediție Direct la Subiect, pentru a...

Sport

Tradiționala competiție internațională ”Cupa DKMT”, care a avut loc la Lugoj, în Sla Sporturilor ”I.K Ghermănescu” și care a reunit sportivi din euroregiunea Dunăre-Criș-Mureș-Tisa,...