Banner Mobilier Magazin BIG Mag

EXPOZIȚIE DE FOTOGRAFII VECHI LA CASA BREDICENILOR

Casa Bredicenilor din Lugoj a găzduit ieri o expoziție de fotografii vechi culese din satele bănățene, port popular și artizanat. În cadrul manifestării a avut loc și un moment muzical, prezentat de elevi de la Școala Gimnazială de Muzică ,,Filaret Barbu“, dar și un recital de poezie de dragoste, susținut de poeții lugojeni.

Henrieta Szabo, director Biblioteca Municipală Lugoj:

Pentru ca evenimentul să fie perfect, să fie frumos, având în vedere că l-am pus sub semnul unor sărbători românști, cum ar fi Dragobetele, 1 martie și 8 martie ne-am gândit că poezia și muzica vor întregii manifestarea ca să ne simțim și mai bine. Poeții lugojeni vor recita din creația proprie poezie de dragoste, pentru că nu demult a trecut și Ziua Dragobetelui, dar o zi frumoasă, cu poezie poate fi oricând. Și nu în ultimul rând sunt prezenți copiii de la Școala Filaret Barbu care ne vor încânta cu muzică românească. Vom avea soliști vocali și interpreți la pian

Evenimentul a fost unul inedit având în vedere că fotografiile vechi nu au mai fost aduse în ultimul timp pe tapet, iar iubitorii de fotografie din Lugoj au meritat această reconstituire într-un loc încărcat de istorie cum este Casa Bredicenilor. 

leave a reply