Connect with us

Bună, ce dorești să cauți ?

elena danciu
Mobila de Caliate

Știri

Europarlamentarul umanist, Maria Grapini susține demersurile Asociației Județene pentru Protecția Pacienților din Timiș

Maria Grapini Comisia Europeana - Transport Mobilitate

Ne exprimăm profundul regret față de tragedia care a avut loc, suntem sufletește alături de familiile îndoliate ale celor 10 decedați și alături de pacienții aflați în stare critică la Secția de terapie intensivă a Spitalului Județean de Urgență din Piatra Neamț și în urma acestui cumplit incendiu transmitem sincere condoleanțe!

De asemenea, îl rugăm pe Bunul Dumnezeu să salveze acest doctor minunat, medicul Cătălin Denciu, care plătește cu prețul vieții sale incompetența, neimplicarea  și  indiferența față de asigurarea unor servicii medicale elementare, în condiții de securitate.

Într-o declarație de presă a Ministrului Sănătății,  domnul Nelu Tătaru, acesta a afirmat că toată lumea este vinovată pentru tragedia de la Piatra Neamț, deoarece a acceptat ca în ultimii 30 de ani, sistemul medical să fie menținut într-o situație de criză.

Publicitate. Scroll pentru a continua.

În numele pacienților timișeni, vă spunem domnule Ministru că noi nu suntem vinovați !!! Noi ne-am plătit, cuminți, datoriile către bugetul de stat, cu bună credință ca cei care reprezintă această nație să gestioneze eficient banul public și  să ia toate măsurile de siguranță a sănătății pentru acest popor.

Pe pagina de internet a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț suntem asigurați că misiunea acestei instituții este “de a oferi servicii medicale de înaltă calitate, într-un climat sigur și confortabil, pentru satisfacerea nevoilor actuale și a viitoarelor așteptări ale pacienților, aparținătorilor, precum și ale angajaților”

Suntem convinși  că personalul medical din acest spital respectă această misiune!!!…aproape imposibilă, acum.

Imaginați-vă un incendiu devastator într-un spațiu cu pacienți imobilizați la pat, intubați, dependenți de oxigen ca să poată respira. De asemenea, imaginați-vă medici și personal medical, îmbrăcați în combinezoane de plastic, traversând flăcările din dorința de a salva vieți, cu prețul vieții lor…

Publicitate. Scroll pentru a continua.

APOCALIPTIC!

Am traversat  evenimentul  “COLECTIV” , unde au murit tineri, au fost frânte suflete, au încetat destine și nu ați înțeles nimic, domnilor guvernanți!

Va trece și acest eveniment, cu durerea care îl stigmatizează și… așteptăm altul?!

Publicitate. Scroll pentru a continua.

Asociația Județeană pentru Protecția Pacienților Timiș vă cere să susțineți sănătatea românilor, să asigurați fondurile necesare pentru servicii de calitate acordate pacienților, să protejati medicii și personalul medical ca să se poată gestiona sănătatea acestui popor.

Bijuterii din Argint BIg MagEste inuman haosul în care a fost aruncat acum sistemul sanitar.

Este inadmisibil ca să încărcați conștiința medicilor, forțati să ia decizia cine trăiește și cine moare în secțiile de terapie intensivă, pentru că spitalele nu au capacitatea să acopere valurile de îmbolnăviri grave ale populației, în contextul ecestei pandemii.

Găsiți soluții! Acesta este rolul și datoria dumneavoastră!

Publicitate. Scroll pentru a continua.




 

Publicitate. Scroll pentru a continua.
Adaugă un coment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm

ALEGERI 2024

PUSL Timiș și-a ales conducerea în cadrul Conferinței Județene,organizate impecabil și la care au participat 423 de delegați. De remarcat, că Timișul a dat...

ALEGERI 2024

Aflată într-o conferință de presă alături de Titu Bojin, președintele interimar al PUSL Timiș și Raul Ciuteanu, președintele interimar al PUSL Timișoara, Maria Grapini,...

ALEGERI 2024

După o pauză ce a lăsat loc de speculații, iată că Titu Bojin, unul din cei mai cunoscuți politicieni ai județului din ultimii 30...

ALEGERI 2024

Titu Bojin, noul președinte al Partidului Umanist Social Liberal Timiș, a reușit să adune 65 de noi membri în doar două luni și jumătate,...