Banner Mobilier Magazin BIG Mag

TITU BOJIN ales în unanimitate de voturi președintele PUSL Timiș

Conferința județeană a PUSL Timiș cu 423 delegați prezenți,exemplu de organizare și forță politică

PUSL Timiș și-a ales conducerea în cadrul Conferinței Județene,organizate impecabil și la care au participat 423 de delegați. De remarcat, că Timișul a dat startul alegerilor structurilor de conducere a PUSL de la nivel județean din întreaga țară. Dovadă a importanței de care se bucură organizația județeană Timiș a PUSL a fost prezența la conferință a deputatei Grațiela Gavrilescu, președintele Biroului Executiv Național al PUSL și a deputatei Steluța Cătăniciu, membru al Comisiei juridice de disciplină și imunități, președintele Comisiei pentru cercetarea abuzurilor,corupției și pentru petiții din Camera Deputaților.

Eurodeputatul Maria Grapini a condus lucrările conferinței și a moderat, la începutul acesteia dezbaterea cu tema: ,,Viitorul României în viziunea umanistă,,.

Deputata Grațiela Gavrilescu a subliniat in cuvîntul său, importanța și aprecierea de care se bucură organizația județeană Timiș la nivel național, rezultatele activității din ultimele luni, odată cu venirea la conducerea organizației a lui Titu Bojin, fiind un câștig pentru partid dar și organizarea exemplară a acestei conferințe fiind dovezi certe ale forței organizatorice de care dă dovada echipa de conducere sub comanda lui Titu Bojin.

În final, Grațiela Gavrilescu a urat succes conferinței și a concluzionat că PUSL Timiș va fi cu siguranță o forță politică puternică, deloc de neglijat în bătăliile politice ce vor urma în anul următor.

Titu Bojin, în cuvântul său a prezentat un raport al propriei activități, de când a fost investit cu funcția de președinte interimar al PUSL Timiș, în ianuarie anul acesta.

Astfel, numărul membrilor partidului a crescut lună de lună, ajungând la circa 1300, de la circa 300,400, ajungându-se astăzi la 86 de organizații locale din 99 existente în județul Timiș. ,,Toate acestea au fost posibile datorită unei munci susținute,,, a spus Bojin, ,,precum și a atragerii în partid a unor oameni cunoscuți și respectați de comunitățile din care fac parte și nu în ultimul rând datorită ideilor umaniste și dorinței cetățenilor timișeni de a schimba în bine politica românească, plin implicare și consecvență, prin promovarea competenței și a valorilor adevărate în viața de zi cu zi,,.

În final, Titu Bojin a reiterat dorința sa și a conducerii PUSL Timiș ca până anul viitor PUSL Timiș să aibă 96 organizații locale, candidați proprii în toate acestea pentru funcțiile de primar, dacă se va putea, asigurând pe toți cei prezenți că PUSL va merge pe liste proprii la alegerile locale, măsurându-și puterile cu celelalte forțe politice. ,,Vom sprijini mereu intreprinderile mici și mijlocii, vom da o atenție deosebită modernizării spitalelor, școlilor și infrastructurii, neuitând niciodată de siguranța și nevoile oamenilor,, a mai spus Bojin.

Președintele Bojin a apreciat și activitatea ministrului Sorin Grindeanu, care de cand a preluat portofoliul a sprijinit permanent investițiile de interes pentru Timișoara și județul nostru, observându-se  rezultate notabile și în întreaga țară. Deasemenea, a apreciat și modul în care Alfred Simonis, președintele Camerei Deputaților, președintele PSD Timiș a ajutat investițiile și proiectele de dezvoltare ale Timișului.

Alegerea președintelui și a organelor de conducere județene s-a desfășurat fără probleme, toți cei propuși fiind aleși, Titu Bojin devenind președintele PUSL Timiș, ales în unanimitate.

La Conferința Județeană de alegeri a PUSL Timiș au fost prezentați și 25 de candidați de primar din teritoriu, fiecare primind din partea conducerii o eșarfă albă cu însemnele partidului, ca simbol și purtatoare de noroc în bătăliile electorale ce vor urma.

 

leave a reply