Banner Mobilier Magazin BIG Mag

CONCURS NAȚIONAL DE SOFT LA CLUBUL COPIILOR

Clubul Copiilor Lugoj organizează în perioada 17-20 mai, cea de-a XXIV-a ediţie a Concursului Naţional de Soft “Grigore Moisil”. Peste 200 de elevi din toată țara se vor întrece la cele trei secțiuni ale competiției: programare, comunicări științifice și microsoft office, ultima constând în realizarea unor prezentări Power Point pe o temă impusă. Concursul este coordonat de Cristian Vida, profesor de informatică la Clubul Copiilor din Lugoj.

Cristian Vida,  profesor de informatică la Clubul Copiilor:

Un număr aproximativ ar fi de 200 de elevi. Ei sunt din Timișoara, Lugoj, Satu Mare, Craiova, Târgu Jiu, Giurgiu, București și din Râmnicu Vâlcea. În edițiile precedente concursul a fost un succes? În edițiile precedente concursul a fost un succes prin faptul că elevii au venit cu drag la acest concurs, au venit bine pregătiți în general și profesorii evaluatori și-au făcut datoria.

 Juriul concursului este format din cadre didactice din Bucureşti, Timişoara, Târgu Jiu, Craiova şi Lugoj. Concursul este finanţat de Ministerului Educaţiei şi Consiliul Judeţean Timiş  și se va desfăşura în parteneriat cu Universitatea Europeană Drăgan şi Colegiile Naţionale „Iulia Hasdeu” şi „Coriolan Brediceanu”, locații unde se vor desfășura probele.

leave a reply