Banner Mobilier Magazin BIG Mag

AMNISTIE FISCALĂ PENTRU DATORNICII MICI

Primăria Municipiului Lugoj intenţionează să propună anularea unor restanţe modice ale persoanelor fizice şi juridice datorate către bugetul local. Decizia va fi pusă în aplicare dacă va trece de votul consiliului local. Primarul Francisc Boldea, și-a motivat această intenție prin prisma faptului că cheltuielile cu înștiințările și corespondența sunt mai mari decât suma ce ar urma să fie plătită.

Francisc Boldea, primarul municipiului Lugoj (PSD):

În urma ședinței executivului am constat că există peste 600 de persoane fizice sau juridice care au creanțe fiscale în sold la 31 decembrie 2017 sub 40 de lei. Am constatat de-a lungului timpului că mai mult cheltuim cu înștiințările, cu corespondența și cu celelalte decât este suma și am făcut o propunere să fie inventariate cele 600 de persoane și să fie scutite de la plata acestor creanțe. Unii au 6 lei, unii au 10 lei, unii au 20 de lei, unii au 40 de lei maxim.

În cauză sunt aproximativ 600 de contribuabili, persoane fizice şi juridice.Proiectul de hotărâre urmează să fie pus pe ordinea de zi la şedinţa Consiliului Local din 29 martie.

leave a reply