Banner Mobilier Magazin BIG Mag

Vremea se încălzește la început de săptămână

Astăzi, vremea se va încălzi și va fi în general închisă. Cerul va fi mai mult noros. Pe arii extinse, mai ales spre seară și în cursul nopții, va ploua. În zonele de deal precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță sau ninsoare, iar la munte, treptat, vor predomina ninsorile. Pe arii restrânse cantitățile de apă cumulate vor depăși 15…20 l/mp, mai ales în zonele de deal și munte.

Izolat, în zona de munte, vor fi condiții de polei. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări mai susținute în partea a doua a zilei și în prima parte a nopții, când vitezele la rafală vor depăși 50…60 km/h, izolat 70 km/h în Crișana. La munte, vântul va sufla tare, iar pe creste va avea viteze de peste 80…90 km/h, spulberând zăpada sau viscolind ninsoarea.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 13 grade, iar cele minime între 0 și 5 grade.

Mâine, vremea va fi caldă pentru această dată. Cerul va prezenta înnorări mai accentuate în prima parte a zilei, când vor fi precipitații predominant sub formă de ploaie. În zona de munte vor predomina ninsorile, izolat moderate cantitativ.

Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări îndeosebi în Crișana, în cursul zilei, când vitezele la rafală vor depăși 55…65 km/h, izolat 75 km/h. La munte va sufla tare, iar pe creste va avea viteze de peste 80…90 km/h, spulberând zăpada sau viscolind ninsoarea.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 10 grade, iar cele minime între -3 și 2 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

leave a reply