Banner Mobilier Magazin BIG Mag

VOLUNTAR GERMAN LA ADĂPOSTUL DE ANIMALE

Asociația Free Amely 2007 Lugoj care desfășoară o intensă activitate de protecție a animalelor a beneficiat în ultimele șase luni de zile de sprijinul unui voluntar venit tocmai din orașul Koln din Germania. Numele lui este Lucas Marsula și deși are doar 19 ani, acesta este un adevărat exemplu în ceea ce privește spiritul civic și dragostea pentru animale. Lucas va pleca de la adăpost luni, însă cu părere de rău, întrucât mărturisește că i-a plăcut foarte mult perioada destul de îndelungată petrecută la Lugoj și și-a dat tot interesul ca munca lui să fie folositoare.

Lucas Marsula, voluntar

Am venit la adpăostul din Lugoj pentru că am am auzit că este nevoie de ajutor și am dorit să îmi aduc aportul cu ceea ce pot. Pot să spun că în cele șase luni câte le-am petrectut aici mi-a plăcut foarte mult și intenționez să mă reîntorc de câte ori voi avea ocazia

Reprezentanții Free Amelyspun că deși Lucas este foarte tânăr, au avut ce învăța de la el și că aportul lui a fost unul important în îngrijirea animalelor.

Elena Balaj,  președinte Free Amely 2007:

Lucas, voluntarul nostru din Germania a venit în 2 septembrie și o să plece în data de 5 martie. Pentru noi a fost de un real ajutor, a făcut efectiv tot ce i-am arătat, a venit cu inițiative noi, am învățat și noi de la el, deși este foarte tânăr. Noi îi mulțumim foarte mult că efectiv a fost pentru noi ca și un membru al familiei și ne bucurăm pentru i-a plăcut la noi, zicea că vrea să mai vină. Mulțumim din suflet organizației care l-a trimis și care a făcut posibil ca Lucas să stea atât de mult timp și să muncească la noi. De asemenea mulțumim familiei că au avut încredere și că au putut să îl lase șase luni să lucreze la noi

Președinta Asociației Free Amely 2007 face apel și către alți tineri inimoși din Lugoj, din alte zone ale țării sau chiar de peste hotare să vină și să facă voluntariat la adăpostul de câini. Elena Balaj spune că aportul lor ar fi de un real folos.

leave a reply