Banner Mobilier Magazin BIG Mag

Unde poți face grătar fără să primești amendă.

Persoanele care nu respectă legea vor primi amenzi cuprinse între 100 și 5.000 de lei

Grătarele în aer liber se pot organiza doar în locurile special amenajate și dotate cu utilități necesare pentru această activitate, iar persoanele ce nu respectă legea vor primi amenzi cuprinse între 100 și 5.000 de lei. Amenzi vor primi și cei care lasă gunoaie și tulbură liniștea publică.

Există de peste 10 ani o lege a picnicurilor care prevede faptul că este permisă organizarea grătarelor și picnicurilor numai în spații special amenajate pentru astfel de activități. Se pare că, această lege nu este prea cunoscută printre români.

Bijuterii din Argint BIg MagLegea grătarului promulgtă în anul 2012, prevede ca cei care celebrează Ziua muncii (1 mai), să aibă în vedere câteva lucruri dacă nu doresc să riște amenzi usturătoare.

În primul rând, românii care fac grătare trebuie să nu distrugă, modifice ori să degradeze panourile informative, marcajele, indicatoarele, construcţiile, împrejmuirile sau orice alte amenajări aflate în perimetrul zonelor prevăzute la art. 3 lit. c) şi d).

De asemenea, aceștia nu au voie să arunce gunoaiele oriunde, acestea trebuie duse în locurile special amenajate. Mai mult decât atât, acestea trebuie depuse selectiv, deşeurile de ambalaje în containerele inscripţionate corespunzător categoriei de deşeuri, în conformitate cu regulile privind colectarea selectivă. 
Parfumuri de Firma pentru Femei si Barbati Magazin Big Mag

leave a reply