Banner Mobilier Magazin BIG Mag

TĂIERE DE SPORURI PENTRU ANGAJAȚII DGASPC TIMIȘ

Dacă pentru medici, asistente și personalul din educație de azi au crescut salariile, pentru angajații Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Timiș este o perioadă destul de grea. Ca urmare a faptului că CJ Timiș nu a alocat suma necesară cheltuielilor cu personalul instituției, o serie de sporuri le-au fost tăiate, astfel că salariile  scad  considerabil. Reprezentanții DGASPC Timiș cer înțelegere din partea angajaților explicând că au adoptat măsura diminuărilor salariale, pentru a nu fi nevoiți să facă disponibilizări.

Smaranda Marcu, purtător de cuvânt DGASPC Timiș:

Este o situație dificilă probabil pentru mulți angajați și ne pare rău pentru situația creată, însă a fost necesar să în încadrăm în bugetul alocat de Consiliul Județean Timiș pentru cheltuieli de personal. Tocmai de aceea a fost nevoie să reducem aceste cheltuieli de personal în așa fel încât să nu depășim bugetul alocat, altenativa putând fi disponibilizările. Practic a fost nevoie să alegem cea mai ușoară variantă în așa fel încât să ne încadrăm în suma care ne-a fost alocată pentru cheltuieli bugetare.

Reprezentanții DGASPC Timiș au menționat însă că sunt în discuții cu conducerea Consiliului Județean Timiș pentru ca la următoarea rectificare bugetară să se găsească fondurile necesare pentru acoperirea nevoilor de cheltuieli pentru personalul instituției și totodată fac apel la angajați să înțeleagă situația mai grea de moment.

leave a reply