Banner Mobilier Magazin BIG Mag

SEMINAR DESPRE PREVENIREA INCENDIILOR

Camera de Comerț Industrie și Agricultură Timiș și  Inspectoratul de Situații de urgență „Banat” a organizat un seminar cu teme deosebit de actuale pentru oricine:  măsurile de siguranță la incendiu. Focul poate lovi oriunde și pe oricine, dar cei care își iau măsuri de siguranță pot reduce mult riscurile. Din acest motiv au fost făcute publice și discutate în amănunt noile reglementări legislative din acest domeniu. La seminar au participat reprezentanți ai operatorilor economici interesați, ce au ascultat sfaturile și sugestiile unui specialist în domeniu – căpitanul inginer Cătălin Cosacu – șef la Inspecţia de Prevenire din cadrul ISU Banat.

Stana Stoianov, director Departamentul de Relații Economice CCIAT:

Un program care este este organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură, în parteneriat cu Instituția Prefectului Timiș și cu instituțiile deconcentrate. Avem vreo 30 de confirmări.

cpt. Cătălin Cosacu,  șef la Inspecţia de Prevenire ISU Banat:

În primul și în primul rând, firmele trebuie să știe care clădiri sau spații trebuie să obțină acest document. Trebuie să știe responsabilitățile fiecăreia, adică fiecare factor responsabi din obiectiv trebuie să cunoască ce consecințe are utilizarea construcțiilor fără acest act administrativ.  Este important să ai autorizație de securitate la incendiu și ce anume poate să influențeze în mod negativ neavând acest act administrativ.

 Acesta este cel de-al 4-lea seminar de instruire și informare a firmelor cu privire la noutăți legislative europene și naționale, în cadrul unui program anual organizat de CCIA Timiș în parteneriat cu Instituția Prefectului Timiș și instituțiile deconcentrate din teritoriu.

leave a reply