meia.ro

Școlile din Timişoara încep semestrul doi în scenariul roşu

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Timiş a hotărât ca, din cele 219 unităţi, 113 vor începe semestrul doi în scenariul roşu, 88 fiind în Timişoara.

Oferte Cercei din argint BIG Mag 1În scenariul galben vor începe semestrul 61 de cămine şi cluburi pentru copii, grădiniţe, şcoli primare şi clase terminale de gimnaziu şi liceu, iar 35, după scenariul verde.

CJSU Timiş a mai hotărât ca în două grădiniţe din Timişoara şi satul Pesac să fie suspendată activitatea faţă în faţă şi să rămână în scenariul online. Aici au fost identificate şi confirmate cu COVID cadre didactice şi personal angajat, Totodată, la Şcoala Gimnazială Parţa, toate activităţile didactice se vor desfăşura în scenariul online.

Scenariile de începere a noului semestru au fost aprobate având în vedere rata incidenţei cumulative a COVID la mia de locuitori pe localităţi pe ultimele 14 zile şi propunerile Consiliilor de administraţie ale școlilor din fiecare localitate, avizate de Direcţia de Sănătate Publică şi de Inspectoratul Şcolar Judeţean.radiotimisoara.ro

leave a reply