Banner Mobilier Magazin BIG Mag

LUGOJENII POT SCĂPA DE PLATA APEI DE PLOAIE

Modificările Legii serviciului de alimentare cu apă și canalizare, publicate marți, în Monitorul Oficial, dau primăriilor posibilitatea să scutească populația de la plata taxei pentru apa de ploaie și dacă dispun de fonduri să o achite de la bugetul local. Primarul Francisc Boldea a declarat că așteaptă acestă lege de mult și că va lua această măsură.

Francisc Boldea- primarul Lugojului (PSD)

Acum a apărut o lege. Camera Deputaților a aprobat-o ca și cameră decizională. Am înțeles că a apărut și în Monitorul Oficial. Aștept să vină secretarul Primăriei din concediu și împreună să luăm măsurile care se impun. Personal nu doresc să se plătească apa meteorică și dacă trebuie să se plătească atunci să o facă Primăria, să nu mai plătească cetățenii. De fapt, dacă ne obligă să plătim apa meteorică din oraș, atunci să o plătească Primăria pentru întreg orașul. Aceasta este dorința pe care eu o am la această dată. Sunt sume destul de mari. Până acum Primăria plătea pentru domeniul public în jur de 60.000 de lei pe lună, asta înseamnă 700.000 de lei pe an, o sumă foarte mare care completa bugetul Meridianului.

Primarul Lugojului a mai menționat că Meridianul poate să-și completeze bugetul din activitățile care le desfășoară.

Francisc Boldea- primarul Lugojului (PSD)

Sunt atâtea lucruri scoase la licitație: branșamente, reparare de guri de canal, reparații de bănci. Meridianul ar trebui să-și fac01.52 Sunt atâtea lucruri scoase ă un plan de dezvoltare, prin care să obțină sume de bani, iar ceea ce revine Primăriei să plătească Primăria.

Actul normativ publicat marţi, în Monitorul Oficial, a fost adoptat pe 4 iulie, în Camera Deputaţilor în calitate de for decizional.

leave a reply