Banner Mobilier Magazin BIG Mag

JOCURILE GONFLABILE, PE POZIȚII

Bucurie pentru copiii lugojenilor. Și în acest an vor fi amplasate cunoscutele jocuri gonflabile în aceleași două locații, în Parcul George Enescu și la Concordia. Dacă în parc, elementele de joacă au fost deja instalate, iar astăzi a început acțiunea de spălare și curățare a acestora, la Concordia vor fi aduse zilele viitoare, pentru ca în data de 19 aprilie să aibă loc deschiderea oficială pentru public. Scopul este să aibă acces la această modialitate de petrecere a timpului liber toti copiii orașului, iniferent de starea materială a părinților.

Francisc Boldea,  primarul municipiului  Lugoj (PSD):

Și săracul și bogatul își iubește copiii la fel. Și săracul și bogatul am făcut să aibă drept de a se juca fără să plătească nimic. Așa cum ați văzut noi asigurăm paza mentenanța, cu serviciile noastre din Primărie, cu Poliția Locală, așa cum putem. Fiecare om își iubește copiii și vrea să aibă aceleași drepturi.  Așa e și la scateparc, așa e și la toate celălalte. Sunt gratuite

Primarul Lugojului spune ca pe lângă aceaste jocuri gonflabile, lugojenii mai au o serie de alte posibilități de recreere.

Francisc Boldea,  primarul municipiului  Lugoj (PSD):

Dacă vom da și ștrandul, dacă sunt și jocurile gonflabile, dacă este și patinuar, dacă este și scateparcul, dacă este și terenul de handbal, dacă sunt și sălile de fitness în aer liber, cinematograful și teatrul modernizate, dacă dăm în toamnă și bazinul, ai unde să te duci în Municipiul Lugoj la această oră ca să-ți petreci împreună cu copilul timpul liber

Elementele de joacă sunt acealeași de anul trecut, curățate și spălate. Pe lângă acestea, primăria Lugoj dorește să mai achiziționeze încă două elemente, de îndată ce va fi aprobat bugetul. Jocurile gonflabile vor rămâne în cele două locații până la toamnă, cât timpul o va permite.

leave a reply